1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Camilerde Ramazan Öncesi Temizlik Çalışması
Camilerde Ramazan Öncesi Temizlik Çalışması

Camilerde Ramazan Öncesi Temizlik Çalışması

Ramazan'ın yaklaşmasıyla birlikte Erzurum merkez Palandöken Belediyesi ilçe merkezindeki cami, mescit ve Kur'an kurslarının temizliği için çalışma başlattı!

A+A-

Ramazan'ın yaklaşmasıyla birlikte Erzurum merkez Palandöken Belediyesi ilçe merkezindeki cami, mescit ve Kur'an kurslarının temizliği için çalışma başlattı.

Palandöken Belediyesi ibadet mekanlarını Ramazan'a hazırlıyor. Belediye 4 yıldır özel temizlik ekibiyle cami, mescit ve Kur'an kurslarının Ramazan öncesinde halı, pencere, avizelerini temizleyip, gülsuyu ile yıkıyor. Temizlik ekipleri ayrıca ayakkabı dolaplarını da dezenfekte etmeyi ihmal etmiyor. Belediye ekipleri önceki hafta başlattıkları temizlik çalışmaları kapsamında 20 caminin iç mekan temizliğini tamamlayarak Ramazan ayında ibadete hazırladı.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, göreve geldikleri yıldan bu yana Ramazan öncesinde camilerin temizliğini yaptıklarına işaret ederek, "Yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçemiz merkezinde bulunan camilere yönelik temizlik çalışması başlattık. Merkezde bulunan 39 camimizin halıları halı yıkama makineleri ve deterjanlı sularla yıkandı. Camlar, kapılar, duvarlar, avizeler, halılar, ayakkabılıklar temizlenerek hijyenik bir hale getirildi. Halkımızın huzur içerisinde bir Ramazan geçirmeleri için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Ramazan ayında camiler vatandaşlarımız tarafından daha yoğun olarak kullanılıyor. Vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için camilerin temizliğini yapıyoruz. Ramazan ayında büyük bir yoğunluğun yaşanacağı camilerimizi daha temiz hale getirmenin gayreti içerisin deyiz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Camilerde Ramazan öncesi temizlik çalışması başlatıldı

Camilerde Ramazan öncesi temizlik çalışması başlatıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.