1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Candan: Orman Arazisine İmar Verilmiş
Candan: Orman Arazisine İmar Verilmiş

Candan: Orman Arazisine İmar Verilmiş

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli çevre yolu güzergâhını açıkladı!..

A+A-

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli çevre yolu güzergâhını açıkladı. Candan, ayrıca orman arazisinde kalan ve Ereğli Belediyesi tarafından imar verilen bölgeyi de harita üzerinden göstererek Orman Genel Müdürlüğü'nün konu ile ilgili yargı yoluna gideceğini dile getirdi.

Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Çınar altında gazeteciler ile bir araya geldi. Ercan Candan, konuşmasının başında Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı eleştirdi. Blöf taktiğinin bırakılması gerektiğini ifade eden Candan, daha samimi olunması gerektiğini söyledi. ‘Benim kasamda hiç para kalmadı bize biraz para lazım. Şunları yapacağız’ dese ‘Sonuna kadar arkandayım’ derim." dedi.

Candan, orman arazisinde kalan ve Orman Bölge Müdürlüğü Ereğli Şubesi'nden alınan bir yazı ile Ereğli Belediyesi'nin orman arazisinde kalan bölgeye imar verdiğini ve Orman Genel Müdürlüğü'nün tapu iptal davası açacağını belirtti.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a, ‘Bu işleri niye yarım yamalak yaptın’ diye soran Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, “Ben bunu açıklamak istemiyorum. Belediye meclis üyelerimiz bunu bana ulaştırdıkları da dedim ki ‘Biz bunu kente hemen duyurmayalım, insanları panikletmeyelim. Biz bu işi çözmeye çalışalım. Nasıl çözeriz bunun alt yapısına bakalım. Böyle bir şey, bundan sonra burada ki ev sahiplerine gece uykusu yok yani. Ben bununla uğraşıyorum. Ben bununla uğraşırken, benim suçum, benim hatam değilken bizim için hala arkadan çelme takalım, oyun yapalım. Ne oyunu, ne çelmesi kardeşim? Biz yapılan bir yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz. Kamu oyuna mal olsun artık ben ne yapayım? Ben ne diyeyim?” şeklinde konuştu. CİHAN

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: Orman arazisine imar verilmiş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: Orman arazisine imar verilmiş

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.