1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Canik'te Personele Sürekli Eğitim
Canikte Personele Sürekli Eğitim

Canik'te Personele Sürekli Eğitim

Canik Belediyesi, 'Sürekli Eğitim, Sürekli Değişim' parolasıyla personel eğitimlerini sürdürüyor.

A+A-

Canik Belediyesi, 'Sürekli Eğitim, Sürekli Değişim' parolasıyla personel eğitimlerini sürdürüyor. Canik Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle belediye çalışanlarına 'Kurum İçi Duygu ve Davranış Yöntemi' konulu seminer verildi.

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ile birlikte yapılan ay-yıldız görünümlü yeni hizmet binasına taşınma hazırları yapan Canik Belediyesi, kurumsal dönüşüm kapsamında personel için eğitim seminerleri düzenliyor. Canik Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nün düzenlediği seminerde İstanbul Aydın Üniversitesi NLP Uzmanı Mehmet Ekici tarafından 'Kurum İçi Duygu ve Davranış Yöntemi' konusu anlatıldı.

"ÖFKENİN NEDENİ YETERSİZLİK"

Yeni hizmet binası meclis salonunda verilen seminerde Ekici, öfkenin tek nedeninin değersizlik ve yetersizlik duygusu olduğunu söyledi. Yetersizlik ve değersizlik duygularının maskelenmiş öfkelerin ortaya çıkmasına neden olduğunu ifade eden Ekici, "Özgüven eksikliği, onaylanmama korkusu, kaybetme korkusu, haksızlık ve suçlanma korkuları öfkeye neden olur. Güzel dil kullanmalıyız, insanlara değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Toplum olarak olumsuz davranışlara odaklanıyoruz. Korku ve kaygı arkasından öfkeyi getiriyor." bilgisini verdi.

KURUMSAL DÖNÜŞÜM

Belediye olarak kurumsal dönüşüme büyük önem verdiklerini belirten Canik Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay da, "Bir kurumda kurumsal dönüşüm yoksa orada başarıdan söz etmek mümkün değildir. Bunun için personelimizin kendilerini yetiştirmesini önemsiyoruz. 'Sürekli eğitim, sürekli değişim' parolası çerçevesinde daha önce İnsan Kaynakları Müdürlüğümüzün çalışmasıyla personelimize yönelik 6 ay süren bir eğitim semineri düzenlemiştik. Şimdi de bunun devamı olarak personelimize davranış yöntemi eğitimi vermiş olduk." şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.