1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çanlar Salih Uçan için çalıyor!
Çanlar Salih Uçan için çalıyor!

Çanlar Salih Uçan için çalıyor!

Son dönemde Roma’dan ayrılacağı yönünde haberler ortaya çıkan Salih Uçan ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

A+A-

Sezon başında Fenerbahçe'den iki seneliğine Roma'ya kiralanan Salih Uçan henüz başkent ekibiyle resmi bir maça çıkmış değil. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalan genç oyuncu Juventus maçıyla birlikte kadroda kendine yer bulmuştu. Fakat 20 yaşındaki oyuncunun, ilk 11'de forma giyme şansının az olması ve Roma'nın onun bölgesine bir transfer daha yapmak üzere olması nedeniyle kiralanabileceği belirtiliyor.

Bu haber İtalya'nın ünlü gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a ait. La Gazzetta, Roma ile PSG'nin genç orta sahası Adrien Rabiot arasında transfer pazarlıklarının son aşamaya geldiğini ve İtalyan ekibinin 4 ya da 5 milyon euroya ara transferde Rabiot'yu kadrosuna katacağını yazdı.

Bu transferle birlikte forma giyme şansı oldukça azalacak olan Salih Uçan içinse kiralık formülü ön plana çıkıyor. La Gazzetta'ya göre Zdenek Zeman'ın çalıştırdığı Cagliari, Salih'i kiralayabilir. Böylelikle daha fazla forma şansı bulacak olan genç oyuncu gelişimini daha da hızlı bir şekilde tamamlayabilecek.

Cagliari, 6 haftası geride kalan Serie A'da 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 15. sırada yer alıyor.

Hafta içinde de Salih'in kiralanacağı yönündeki haberler İtalyan basınında yer almış, genç oyuncunun menajeri Ömer Uzun bu iddialar hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Hocası kendisinden son derece memnun. Devre arasında kiralık olarak başka bir takıma gidebilir mi?.. Hayatta böyle bir şey olmaz diyemem, her şey mümkün. Ancak şu ana kadar Roma kulübünden böyle bir talep kesinlikle gelmedi."

Roma, orta sahada çok sayıda kaliteli isme sahip. Sezona ön liberoda Daniele De Rossi ile başlayan İtalyan ekibi, yıldız oyuncunun sakatlanması sonucu Seydou Keita'yı o bölgeye kaydırmıştı. Orta saha ikilisi olarak da Pjanic-Nainggolan oynuyor. Geçen sezon yaşadığı sakatlıktan sonra henüz yeşil sahalara dönemeyen Kevin Strootman da bu takımın önemli silahlarından birisi. Zira Manchester United onu transfer edebilmek için yüklü bir miktarı gözden çıkarmış fakat başkan Pallotta ne pahasına olursa olsun Hollandalı yıldızı kadroda tutacaklarını açıklamıştı..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.