1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda 440 Öğrenci Mezun Oldu
Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda 440 Öğrenci Mezun Oldu

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda 440 Öğrenci Mezun Oldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni yapıldı.

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni yapıldı. Törende yüksekokulundaki 3 bölümden toplam 440 öğrenci mezun oldu.

Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen mezuniyet törenine Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halis Ölmez, Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, işadamları, dekanlar, öğretim üyeleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Okul Birincisi Nazım Bektaş'ın öğrenciler adına yaptığı konuşmayla başlayan törende, Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Temiz, “240 öğrencisiyle eğitim öğretime başlayan okulumuz bugün 1.300 öğrenciye ulaşmıştır. Bugün gördüğünüz gibi 440 öğrenci mezun veriyoruz. Okulumuz hızla büyüyen şehrimizin ara eleman açığını karşılayabilmektedir. Sizler asla mesleğinizi küçümsemeyiniz ve sürekli kendinizi geliştiriniz. Sizleri yetiştiren fedakar ailelerinize teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm öğretim elemanlarımızı ve çalışanlarımızı kutluyorum. Hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.

İlçede yaptıkları en iyi işlerden birinin de fakülteler ve meslek yüksekokullarının kazandırılması olduğunu vurgulayan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, mezun olan öğrencilere hayatta başarılar diledi. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ise “Bu ülkenin enerjisi siz gençlersiniz. Şu andan itibaren önünüze yeni bir yol açıldı. Bundan sonraki bu hayat yolunuzda ülkenize ve ailenize faydalı bireyler olmanızı diliyorum. Yolunuz açık olsun, başarılar.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dereceye giren okul birincisi Nazım Bektaş, okul ikincisi Ferhat Çelik ve okul üçüncüsü Hatice Yazıcı’ya protokol üyeleri mezuniyet belgelerini verdi. Diğer mezunların da belgelerini almalarının ardından tören, keplerin havaya atılmasıyla son buldu. CİHAN

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda 440 öğrenci mezun oldu

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda 440 öğrenci mezun oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.