1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çayan Birben'in Fotoğrafı Ortaya Çıktı
Çayan Birbenin Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Çayan Birben'in Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Yalova'da iki grup arasındaki kavgayı ayırmak istediği sırada polisin kullandığı biber gazından etkilenerek bir internet kafeye sığındığı iddia edilen Çayan Birben'in tuvaletin zemininde yatarken çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı!

A+A-

Yalova'da iki grup arasındaki kavgayı ayırmak istediği sırada polisin kullandığı biber gazından etkilenerek bir internet kafeye sığındığı iddia edilen Çayan Birben'in tuvaletin zemininde yatarken çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Numberone isimli internet kafede Olay Yeri İnceleme ekibi tarafından çekildiği iddia edilen fotoğrafta, Çayan Birben, tuvaletin zemininde yatarken görülüyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Yıldız Sokak'taki Abdullah Baştürk Parkı'nda, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen ve astım hastası olduğu belirtilen Çayan Birben (31), olay yerine sevk edilen polisin gruplara biber gazlı müdahalesinin ardından aniden fenalaşmış ve Numberone isimli internet kafeye sığınmıştı. Burada kalbi durduğu belirtilen Birben'e sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaparak, Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Birben, yoğun bakımda bir süre tedavi altında tutulmuş bir süre sonra da beyin ölümü gerçekleşmişti. Birben dün akşam saatlerinde hayatını kaybetmişti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.