1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Çayda Çıra Kavşak Parkı'na Eski Başkanlarından Şükrü Kacar’ın İsmi Verildi
Çayda Çıra Kavşak Parkına Eski Başkanlarından Şükrü Kacar’ın İsmi Verildi

Çayda Çıra Kavşak Parkı'na Eski Başkanlarından Şükrü Kacar’ın İsmi Verildi

Elazığ Çayda Çıra Kavşağı'nda bulunan parka, eski Elazığ Belediye Başkanı Şükrü Kacar’ın ismi verildi.

A+A-

Elazığ Çayda Çıra Kavşağı'nda bulunan parka, eski Elazığ Belediye Başkanı Şükrü Kacar’ın ismi verildi.

İsim verme törenine Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Şükrü Kacar, eşi ailesi ve belediye başkan yardımcılarıyla, Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran ve belediye birim müdürleri katıldı.

    Şükrü Kacar Parkı isim verme töreninde açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bugüne kadar hep vefat eden kişilerin isimlerinin bir yerlere verildiğini ama ilk kez kendileri döneminde Elazığ’ın yaşayan 3 eski belediye başkanının isminin Elazığ Belediyesi tarafından bir parka verildiğini belirtti. Başkan Selmanoğlu, “Bugün ilk olarak şehrimize eğitimci ve yazar kimliğinin yanı sıra belediye başkanı olarak da hizmet veren Şükrü Kacar hocamızın ismini vererek başladık. Kendisine daha nice sağlık ve huzur dolu yıllar diliyorum.” dedi.

    Eski Başkan Şükrü Kacar ise çok heyecanlı ve bir o kadar da mutlu olduğunu söyledi. Kacar, bağımsız girdiği seçim döneminde ki durum hakkında katılımcılara bazı hatırlatmalarda bulundu. Şükrü Kacar, ahde vefa duygusundan dolayı Başkan Selmanoğlu ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

    Vali Muammer Erol ise Şükrü Kacar gibi değerli bir ismin adının bu alan verilmesi ve kendisinin de burada kendileriyle birlikte olması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, bu ince ve nazik davranıştan dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na teşekkür etti.

    Konuşmaların ardından Şükrü Kacar Parkı'nın kurdelesi Vali Erol, Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu, Şükrü Kacar ve eşiyle, Emniyet Müdürü Ayhan Buran tarafından kesildi.

    Daha sonra parkta hatıra fotoğrafı çektirildi. CİHAN

Çayda Çıra Kavşak Parkı'na eski başkanlarından Şükrü Kacar’ın ismi verildi

Çayda Çıra Kavşak Parkı'na eski başkanlarından Şükrü Kacar’ın ismi verildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.