1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. ÇBİ GAZETECİLERİ UNUTMADI
ÇBİ GAZETECİLERİ UNUTMADI

ÇBİ GAZETECİLERİ UNUTMADI

Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Rize'de görev yapan basın mensuplarını ağırladı.

A+A-

Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Rize'de görev yapan basın mensuplarını ağırladı.

Çayeli Grand Çavuşoğlu Otel'de düzenlenen yemeğe ÇBİ Genel Müdürü Ian Anderson, kurum çalışanları ve Rize'de yerel ve bölgesel basında çalışan ve ulusal haber ajanslarının temsilcilerinden oluşan basın mensupları katıldı. Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Ian Anderson yemekte yaptığı konuşmada, "İyi işleyen, doğru bir işleyen medya sağlıklı bir toplumun olmazsa olmazıdır. Sağlıklı işleyen bir basın sağlıklı bir demokrasinin de aynı zamanda göstergesidir. Günümüzde dördüncü kuvvet olarak bulunan medya her geçen gün önemini artırarak devam etmektedir. Başbakanımız 2023 için çok güçlü hedefler koymuş durumda. Eğer Türkiye dünya ekonomileri arasında güçlü bir yer edinecekse önümüzdeki yıllarda ben eminim ki iyi işleyen bir medya bu süreçte ciddi bir katkı sağlayacaktır.” dedi.

Gazetecilik mesleğinin son derece onur duyulacak ve zor bir meslek olduğuna dikkat çeken Anderson, “Siz gazetecilerin gece gündüz ne kadar zor koşullar altında görev yaptığınızı gayet iyi biliyorum. Esasında sizin işiniz de biz madenciler gibi son derece zor bir iş. Sizler de gece gündüz çalışıyorsunuz. 24 saat sürekli olarak iyi haberler, iyi hikayeler çıkarmak için büyük çaba sarf ediyorsunuz. Ulusal medya denince kamuoyunun aklına hep ulusal medya gelir. Fakat esasında biliyoruz ki bu güzel haberleri, iyi hikayeleri çıkaranlar yerel basın mensuplarıdır aynı zamanda. Bu vesile ile sizlerin huzurunda şu an aramızda olmayan vefat eden basın mensuplarını yad etmek istiyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum.”

Konuşmaların ardından ÇBİ tarafından basın mensupları onuruna yemek verildi. Yemek sonrası ÇBİ çalışanlarıyla basın mensupları hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.