1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Çelikcan, Felç Olan Tarım İşçisine Akülü Sandalye Verdi
Çelikcan, Felç Olan Tarım İşçisine Akülü Sandalye Verdi

Çelikcan, Felç Olan Tarım İşçisine Akülü Sandalye Verdi

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, geçirdiği trafik kazasında felç olan tarım işçisi Ramazan Zengin’e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

A+A-

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, geçirdiği trafik kazasında felç olan tarım işçisi Ramazan Zengin’e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Çelikcan, ilçede yardıma muhtaç ailelere yaptığı çat-kapı ziyaretlerini sürdürüyor. Bahçeli Evler Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı tutmayan tarım işçisi Ramazan Zengin’i evinde ziyaret eden Başkan Çelikcan, ailenin dertlerini dinledi.
Yanında getirdiği akülü aracı Zengin’e veren Çelikcan ‘Belediye hizmetleri vatandaşlarımız için doğumdan ölüme kadar devam eden bir süreçtir. Biz de sosyal belediyecilik adına vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Hasta olanlara moral vermek, ihtiyacı olan ailelerin sorunlarına yardımcı olmak amacıyla her gün değişik mahallelere gidiyoruz.” şeklinde konuştu.

Ramazan Zengin’i de bu çerçevede ziyaret ettiğini belirten Başkan Çelikcan ‘Talihsiz bir kaza geçirmiş. Bu genç yaşında eve mahkûm olmuş. Çok şükür ki hükümetimiz bu vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik çok olumlu adımlar attı. Ailelerimiz bu sayede yaşamlarını daha rahat sürdürebiliyor. Belediyesi olarak dışarıya daha rahat çıkabilmesi, kendi işini rahatça görmesi, doktoruna rahat gidip gelmesi amacıyla akülü araba verdik. En önemlisi ise bu hastalarımıza bakan yakınları çok rahat edeceklerdir. Amacımız insanlarımıza imkânlarımız nispetinde daha iyi bir yaşam sunabilmek.’

Ramazan Zengin ziyaretten çok memnun olurken akülü araba hediyesi ile tatlı bir şaşkınlık yaşadı. Yatağa mahkûm olduğunu ve kendi başına dışarı adımını dahi atamadığını belirten Ramazan Zengin ‘Artık birçok işimi kendim göreceğim. Bugüne kadar bana yardım etmeleri için birçok yere başvurdum. Ama sesimizi Başkan Çelikcan duydu, Allah ondan razı olsun. Buraya kadar gelerek beni ziyaret eden başkanımıza ve değerli eşine teşekkür ediyorum, benim yatak mahkûmiyetime son verdikler.’ diyerek memnuniyetini belirtti.
CİHAN

Çelikcan, felç olan tarım işçisine akülü sandalye verdi

Çelikcan, felç olan tarım işçisine akülü sandalye verdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.