1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Cem Yılmaz, 5 kuruş para harcamayacak!
Cem Yılmaz, 5 kuruş para harcamayacak!

Cem Yılmaz, 5 kuruş para harcamayacak!

Attığı her adımı paraya dönüştüren Cem Yılmaz, yine kural bozmadı. Ünlü komedyen, 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmini de sponsorların desteğiyle çekip cebinden 5 kuruş para harcamayacak!

A+A-

Cem Yılmaz, mizahın 'akıl işi' olduğunu bir kez daha kanıtladı! Stand-up şovları kadar rol aldığı sayısız reklamla da milyonlara kahkaha attıran Yılmaz, kazandığı paralarla da kendi yüzünü güldürüyor. Ticari zekasını konuşturan ünlü komedyen, imza attığı filmlerindeki geleneğini bozmadı. 2006 yılında çektiği 'Hokkabaz' filmiyle sponsor desteğini keşfeden Cem Yılmaz, bugüne kadarki tüm yapımlarında arkasına firmaları aldı. A.R.O.G., Yahşi Batı ve Pek Yakında filmlerinde milyonlarca liralık sponsor desteği alan Yılmaz, gişe kaygısı hiç yaşamadı...

ÜRÜN YERLEŞTİRME YAPACAK
Sponsorlar sayesinde tek kuruş harcamadan filmin milyonlarca liralık gişe hasılatını cebine indiren ünlü şovmen, son filminde de aynı uyanıklığı yaptı. 'Pek Yakında' filminin sponsoru Pepsi ile yeniden el sıkışan Cem Yılmaz, 'Ali Baba ve 7 Cüceler'de de arkasına aynı firmanın desteğini aldı. İddiaya göre Yılmaz, Pepsi'den aldığı 2.5 milyon dolarlık sponsorluk ücretiyle filmini bedavaya getirecek.

'DEVLETTEN PARA ALMIYORUM'
Ünlü komedyen, diğer tüm ekstra masrafları için de birçok sahnede arkasına başka firmaların desteğini alıp 'ürün yerleştirme' yapacak. Bugüne kadar her filminde uyguladığı bu yöntemle seyirciden ve sanat çevrelerinden tepki alan Cem Yılmaz, kendini şöyle savunmuştu: "Şimdiye kadar bütün filmlerimi devlet desteği ile değil sponsor yardımı ile gerçekleştirdim. Ben diğer film yapımcılarına destek olmak için devlet yardımı almıyorum."

OYUNCU ARANIYOR...
Cem Yılmaz'ın yeni filminin sponsoru Pepsi, sosyal medyada yarışma başlattı. 6 eski Türk filmi karakterini canlandıracak kişiler arasından en başarılı 1 kadın ve 1 erkek, 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde rol alma şansı bulacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.