1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘chp Cihaner’i Ergenekon Davasından Korumak İçin Milletvekili Yaptı’
‘chp Cihaner’i Ergenekon Davasından Korumak İçin Milletvekili Yaptı’

‘chp Cihaner’i Ergenekon Davasından Korumak İçin Milletvekili Yaptı’

AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner’in, Ergenekon davasından korumak için Meclis'e sokulduğunu söyledi.

A+A-

AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner’in, Ergenekon davasından korumak için Meclis'e sokulduğunu söyledi. Şahan, düzenlediği basın toplantısında CHP’nin, Cihaner’i milletvekili yaparak Denizli halkını kullandığını öne sürdü.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şahan, “Biz bugüne kadar ithal milletvekilleri hakkında bir şeyler söylemedik. Bu kişi, Ergenekon davasında yargılanmıştır. Koruma altına alınması, milletvekili olması için Denizli’ye önerilmiştir. Denizli’nin insanlarını kullanmışlardır.” dedi.

Birtan Şahan, muhalefetin Türkiye’nin gelişimini ve ilerleyişini göremediğini ifade ederek, “Sizin hiçbir zaman yapamayacaklarınızı gerçekleştirdiği için AK Parti hükümetinin hizmetlerine kendi çapınızda söylenmekten vazgeçmeyeceksiniz. Yalnız biliniz ki bu ülkeyi yok etmeye, bu hükümet oldukça ne sizin gücünüz yeter ne de bir başkasının.” diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.