1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Chp'li Gürsel Tekin'den 'Müftü Karısıyım' Oyununa Kınama
Chpli Gürsel Tekinden Müftü Karısıyım Oyununa Kınama

Chp'li Gürsel Tekin'den 'Müftü Karısıyım' Oyununa Kınama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Gezi Parkı eylemlerine destek için kamera karşısına geçip kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal'ı şiddetle kınadığını söyledi.

A+A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Gezi Parkı eylemlerine destek için kamera karşısına geçip kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal'ı şiddetle kınadığını söyledi. Tekin, "Kendisinin yazmış olduğu bir senaryodur nedendir niçindir bilemiyorum. Ama bunu CHP’ye bağlanmasını mümkün değildir." dedi.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Zeytinli beldesinde CHP teşkilatı tarafından geleneksel hale gelen kır yemeğinin 18'incisine konuk olarak katılan Gürsel Tekin, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubu, "Taksimde başlayan Gezi Parkı olaylarında en ön saflarda yer alan ve kocasının bir müftü olduğunu söyleyen kadın, Burhaniye eski CHP ilçe başkanı Faruk Cenal’ın eşi Gül Taşlı Cenal olduğu ortaya çıktı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna Tekin, şu cevabı verdi: "O ciddiye alınacak bir olay değil, olayın hemen arkasından il başkanınınız disiplin kuruluna sevk etti. Ancak kendisi istifa edince gerek kalmadı. Doğrusu bunu tasvip etmek mümkün değil. Şiddetle kınıyorum. Zannediyorum bir yıllık bir CHP’liliği var. CHP’de bu konuda etkili olacağını zannetmiyorum. Kendisinin yazmış olduğu bir senaryodur nedendir niçindir bilemiyorum. Ama bunu CHP’ye bağlanmasını mümkün değildir." dedi.
CİHAN

CHP'li Gürsel Tekin'den 'müftü karısıyım' oyununa kınama

CHP'li Gürsel Tekin'den 'müftü karısıyım' oyununa kınama

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.