1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Chp'li Öztürk: Seçimler Öncesi Partimizi Dizayn Çalışanlara İzin Vermeyeceğiz
Chpli Öztürk: Seçimler Öncesi Partimizi Dizayn Çalışanlara İzin Vermeyeceğiz

Chp'li Öztürk: Seçimler Öncesi Partimizi Dizayn Çalışanlara İzin Vermeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, partileri üzerinden toplum mühendisliği yapılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, partileri üzerinden toplum mühendisliği yapılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

        Ahmet Öztürk, parti binasında yaptığı açıklamada, son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan 'CHP'de sessiz çığlık', 'Aklınızı başınıza alın' ve 'Parti yönetiminde ikilik var' sözlerinin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

        Parti yönetiminin tek vücut halinde bir bütün olduğunu, ayrılık ve gayrlığın olmadığını söyleyen Öztürk, CHP Manavgat İlçe Başkanlığı'nın temel ilkesinin 'Ya hep beraberiz, ya hiç birimiz' olduğunun altını çizdi. Öztürk, bu tür iddiaların 2014 yılında yapılacak mahalli seçimleri etkilemeye yönelik yayınlar olduğunu söyledi.

        Partileri içinde ikilik oluşmasını isteyenlerin isteklerine hiç bir zaman kavuşamayacağını belirten Öztürk, "Manavgat'ta bazıları kendini dünyanın merkezinde görenler CHP'yi mahalli seçimler öncesi dizayn etmeye çalışıyor. Aklımızı başımıza toplamamızı istiyorlar.Partimizdeki bütün arkadaşlarımız hepsi evlerinin yolunu bulacak kadar aklı başında. Arkadaşlarımızın hepsi aklın, bilimin ve Atatürkçülüğün ışında aydınlanmış kişiler. Biz hesabı yalnızca halkımıza ve parti organlarımıza veririz Partimizi hiç kimse dizayn edemez. Partimizi dizayn etmeye kalkışanlara Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin "Suskunluğumuz asaletimizdendir. Her lafa verilecek bir cevabımız var. Lakin bir lafa bakarız, laf mı diye? Birde söyleyene bakarız adam mı' diye sözünü söyleriz. CHP olarak her türlü eleştiriye açığız. Eleştirilerde onur kırıcı, yıkıcı olmamalı ve haddi aşmamalı. " diye konuştu.

        Öztürk, CHP Manavgat ilçe Başkanlığı olarak Gezi Park'ı eylemlerini selamladıklarını ve Türkiye'nin 27 Mayıs'tan itibaren Türkiye demokrasi güçlerinin onurlu mücadele verdiğini savundu.

        Gezi Park'ı eylemleri ile AK Parti iktidarının 11 yıldır sürekli ileri demokrasi sözlerinin yalan olduğunun ortaya çıktığını iddia eden Öztürk, ileri demokrasiden anlayışlarının biber gazı, tazyikli su, biber gazı fişekleri, tazyikli kimyasallar, TOMA, polis copu ve şafak baskını operasyonları ile gözaltına alma ve cezaevlerine atma olduğunu savundu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.