1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çift Çelik Kapılı Eve Fuhuş Baskını
Çift Çelik Kapılı Eve Fuhuş Baskını

Çift Çelik Kapılı Eve Fuhuş Baskını

Elbistan’da fuhuş yapıldığı belirlenen çift çelik kapılı bir eve polis baskın yaptı.

A+A-

Elbistan’da fuhuş yapıldığı belirlenen çift çelik kapılı bir eve polis baskın yaptı. Baskından kaçmak isteyen 1 erkek ve 1 kadın, evin ikinci katından atlarken, 2 kadın da polis tarafından gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Kümbet Mahallesi’nde fuhuş mekanı olarak kullanılan bir evi ortaya çıkaran ve 3 ay süre ile mühürleyen Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ikinci fuhuş baskınını da gerçekleştirdi. Kümbet Mahallesi Devlet Hatun Caddesi’nde bulunan bir evde fuhuş yapıldığını tespit eden ekipler, eve baskın düzenledi. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen baskın sırasında evde bulunan bayanlarla para karşılığı ilişkiye girdiği iddia edilen bir şahısla bir kadın, ikinci kattaki evin balkon demirinden sarkarak aşağıya atladı. Yaklaşık 3 metre yüksekten toprak zemine çakılan şahıs yaralandı. Balkondan atladıktan sonra kaçan bayan ise polis tarafından yakalandı. Ayağı kırılan şahıs ise Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Evde bulunan 2 bayan ise polisin ısrarlarına rağmen kapıyı açmadı. Nöbetçi Mahkeme’den arama kararı alan polis ekipleri, çilingir marifetiyle çift çelik kapıyı açarak içeri girdi. İçeride bulunan ve yabancı uyruklu oldukları belirlenen 2 bayan, polis tarafından gözaltına alındı. Yabancı uyruklu 3 bayanın, gerekli işlemlerin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.