1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çimen: Gümüşhanemizi Bir Marka Kent Haline Getirmeliyiz
Çimen: Gümüşhanemizi Bir Marka Kent Haline Getirmeliyiz

Çimen: Gümüşhanemizi Bir Marka Kent Haline Getirmeliyiz

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, “Ekonomi artık bizler için birincil ihtiyaçların karşılanmasında olmazsa olmaz haline gelmiştir.

A+A-

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, “Ekonomi artık bizler için birincil ihtiyaçların karşılanmasında olmazsa olmaz haline gelmiştir. Ak Parti iktidarı olarak başarımızın arkasında yatan en önemli güç, başarılı bir ekonomi yönetimine sahip olmamızdan kaynaklanmakta. Biz de Gümüşhane’mizi bir marka kent haline getirmeliyiz.” dedi.

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde Türkiye genelinde yapılan Kent Ekonomileri Forumu'nun Gümüşhane toplantısında konuşan Ercan Çimen, “Nasıl ki ülkemiz; ayağına vurulan prangalardan bir bir kurtularak dünyada bir devlet markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsa, bizler de ülkemize yaraşır bir şekilde Gümüşhane’mizi geleceğe hazırlamanın gayreti içerisinde olmaya çabalıyoruz. Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Formu’na bu anlamda büyük bir önem veriyoruz. Bizler inanıyoruz ki, sizlerin burada ortaya koyacağınız fikirler şehrimizin bir marka kent haline gelmesinde, biz siyasilere büyük bir yol haritası olacak.” şeklinde konuştu.

Toplantıya işadamları, akademisyen ve yerel yöneticiler katıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.