1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cinayet Zanlısı Ailesiyle Helalleştikten Sonra Teslim Oldu
Cinayet Zanlısı Ailesiyle Helalleştikten Sonra Teslim Oldu

Cinayet Zanlısı Ailesiyle Helalleştikten Sonra Teslim Oldu

Adana’nın Çukurova ilçesinde alkollü iki kişinin ‘neden baktın’ kavgası cinayetle sonuçlandı.

A+A-

Adana’nın Çukurova ilçesinde alkollü iki kişinin ‘neden baktın’ kavgası cinayetle sonuçlandı. Cinayet zanlısı olayın ardından ailesiyle helalleştikten sonra polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Çukurova ilçesi Belediyevleri Mahallesi 54051 sokakta meydana geldi. Alkollü oldukları iddia edilen Ali S. (34) ve Harun Y. (33) sokak ortasında "Senin ne işin var burada. Burası bizim mahalle, sen kendi mahallene git" diyerek bir süre tartıştı. Birbirlerine küfreden şahısların sözlü tartışması daha sonra kavgaya dönüştü. Durumu gören mahalle sakinleri araya girerek şahısları ayırdı. Vatandaşların yatıştırdığı kavgadan yaklaşık bir saat sonra Ali S., Harun Y.’nin yanına gelerek, “Ben senin ağabeyinin cenazesine geldim. Neden böyle yapıyorsun.” diye çıkıştı. Tartışmanın devam etmesi üzerine Ali S., otomobilinden çıkardığı pompalı tüfekle ateş ettiği Harun Y.’yi öldürdü. Şüpheli Ali S., olay yerinden kaçtı.
Polis ekiplerinin, yakalamak için çalışma başlattığı Ali S., bir süre sonra ailesiyle helalleşerek teslim oldu. Zanlı sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.