1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Çtso Başkan Bülend Engin, Güven Tazeledi
Çtso Başkan Bülend Engin, Güven Tazeledi

Çtso Başkan Bülend Engin, Güven Tazeledi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Bülend Engin yeniden seçilirken, Meclis Başkanlığı’na Osman Okyay seçildi.

A+A-

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Bülend Engin yeniden seçilirken, Meclis Başkanlığı’na Osman Okyay seçildi.

Meclis Başkan ve Başkan Yardımcıları ile katip üye seçimi, ÇTSO Meclis Salonu’nda yapıldı. Meclis Başkanlığı’na tek aday olan Osman Okyay seçilirken, başkan yardımcığına da Hayrullah Kılıç ve Fahrettin Ersoy seçildi. Oyların sayımından sonra bir konuşma yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, seçim sürecinin demokratik ve medeni ölçülerde hiçbir sorun yaşamadan centilmenlik içerisinde sonuçlandığını belirterek, "Böyle bir katılımdan, herkesin ilgisinden dolayı memnuniyetimi sizlerle paylaşırken gelinen bu noktada kendim ve çalışma arkadaşlarım adına belirtmek isterim ki; meclisimizin icra organı olan yönetim kurulumuz da her bir üyemizin sesini duyup mesajları almıştır." diye konuştu.

Bülend Engin sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir kez daha belirtmek isterim ki, bizim en iyi hizmetimiz Çanakkale’yi marka kent yapmamız olacaktır. Bunun için herhangi bir başka amaç gütmeden bir bütün olarak sadece Çanakkale için var gücümüzle çalışmamız gerekir. Tüm işadamları derneklerimiz ile aynı gemideyiz. Yeter ki Çanakkale’miz ekonomik, sosyal, kültürel olarak büyüyebilsin ve tüm Çanakkale de bundan yararlanabilsin. Bir önceki dönem arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum, çıtayı onlar yükselttiler ve bu meclisin çıtayı daha da yükseltmesi boynunun borcu oldu. Geçmişimize saygılı ve geleceğimize güvenle bakıyoruz. Bu kutsal topraklarımız için durmadan daha da fazla çalışacağız."

Daha sonra kürsüye gelen ÇTSO’nun yeni Meclis Başkanı Osman Okyay, Bülend Engin ile birbirlerini tebrik etti.

ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay, konuşmasında, dört yıl boyunca Çanakkale için, Çanakkale’nin marka değerini yükseltmek için çalışacaklarını belirterek, "Burada gönüllü bir şekilde bulunuyoruz. Gönüllülük temelinde hep beraber Çanakkale’ye hizmet edeceğiz." diye konuştu.
CİHAN

ÇTSO Başkan Bülend Engin, güven tazeledi

ÇTSO Başkan Bülend Engin, güven tazeledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.