1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisada...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da toplu açılış töreninde konuşuyor.

A+A-

 Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün aldığım haberler çok daha farklı. Şu anda İHA’larımız SİHA’larımız F-16’larımız operasyonlarına devam ediyor. Şehitlerimizin kanını yerde koymayacağız. Sayı yükselecek, bugüne kadar ki en ağır darbeyi yiyecekler” dedi.

İşte Manisa'da onbinlerce vatandaşın katıldığı açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar...

"ONLAR ÇÖZMEZSE BİZ YERLE BİR EDERİZ"

Ölürken bile gülen şehitlerimiz müsterih olsunlar. Devletimiz üzerine düşeni hakkıyla yerine getirmenin gayreti içinde. Genelkurmay Başkanım, Kuvvet Komutanlarım hepsi o bölgede. Bu olaylar sebebiyle bölgeyi dolaşıyorlar. Her an nerede ne var, anında üzerine üzerine gidiyoruz. Son yıllarda hizmete soktuğumuz İHA ve SİHA'lar başta olmak üzere terörle mücadele yöntemlerimizi değiştirdik. Mücadeleyi teknolojinin imkanları üzerinde yürütüyoruz. Bölücü örgüt tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Buradan bir kez daha ilan ediyorum. Bizim için ülkemizin bekasından daha önemli bir şey yoktur. Üzerimize salınan terör örgütleri, teröristler neredeyse gidip orada tepelerine binmek bizim en tabii hakkımızdır. Irak ve Suriye'nn pek çok yeri terör yuvası halinde. Terör örgütlerini bizzat kaynağında bertaraf etmek durumundayız. Kandil'deki ve Sincar'daki sorunu bu bölgenin hukuki egemeni olan devlet çözmezse biz buraları yerle bir ederiz.

ERDOĞAN SON SÖZÜ SÖYLEDİ!

Bugüne kadar bizi müttefiklik diyerek bizi oyaladıklarını sananlara son sözümüz budur. Biz Irak ve Suriye'deki tespit ettiğimiz tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz biline. Sınırlarımız dışındaki tüm terör bataklıklarını kurutmakta kararlıyız. Şayet oralarda sakındığı bir şey olanlar tedbirini alsın. Sonradan darılmaca olmasın. Bunları söyleyince hemen Batı ülkelerinden sesler yükselecek. Kusura bakmasınlar bizim Efe'lerimiz şahsidir. Onlar bize Efe'lik taslamasın. Terör örgütü mensupları, kendi başkentlerinde gösteri yaptıklarında ses çıkarmayanların söylediklerinin bizim için önemi yoktur. Onlar bizim hassasiyetimizi anlayamaz.

"GÜNEŞTE VERDİĞİ SÖZÜ GÖLGEDE BOZAN HAYIRSIZLAR"

Bölücü terör örgütünün başının posteri Fransa'da Devlet TV'sinde açılıyor. Hani AB'de bunlar terör örgütü olarak ilan edilmişti! Ne oldu? Güneşte verdiği sözü gölgede bozan hayırsızlar bunlar. İnsani ve ahlaki temeli çöken Batı'nın sadece ekonomik zenginlikle uzun süre ayakta kalması mümkün değildir.

"YILLARDIR YAPTIĞIM ÇAĞRI NİHAYET KARŞILIĞINI BULDU"

Çok çalışacağız. İşte dün Ankara'da çok önemli bir projenin imza törenini gerçekleştirdik. Yıllardır yaptığım çağrılar nihayet karşılığını buldu. Yerli otomobil için 5 firmamız ortak girişim grubu kurdu. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Borsamız rekor üzerine rekor kırıyor. İhracatımız artıyor.

SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.