1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Dart Şampiyonu Adıyaman’a Döndü
Dart Şampiyonu Adıyaman’a Döndü

Dart Şampiyonu Adıyaman’a Döndü

Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığı'nın 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve 01 – 02 Haziran 2013 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türkiye şampiyonası seri finali ve ustalar şampiyonasında bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan A.

A+A-

Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığı'nın 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve 01 – 02 Haziran 2013 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türkiye şampiyonası seri finali ve ustalar şampiyonasında bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Adıyaman Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Nesrin Samancı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret etti.

Adıyamanlı Dart sporcularının Ankara’da başarıyla dönmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Spor Şube Müdürü Sarıkaya, Türkiye genelinde toplamda 150 sporcunun katıldığı şampiyonada, Adıyaman Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü'ne bağlı dart sporcularından bayanlar kategorisinde katılan Nesrin Samancı Türkiye üçüncülüğünü elde ederek Türkiye şampiyon olduğunu söyleyerek sporcuları ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik ederek kutladı.

Bocce Bowling ve Dart İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik, Dart Antrenörü Mehmet Demir ile derece alan sporculardan oluşan heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya’yı ziyaretlerinde yaşadıkları heyecanı anlatarak şampiyon olmanın verdiği mutluluğu anlattı.

Sarıkaya, bu başarılarının devam edeceğini belirterek sporcu Nesrin Samancı'nın milli takım kampına davet edilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.