1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Davutoğlu'nu tebrik etti!
Davutoğlunu tebrik etti!

Davutoğlu'nu tebrik etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 49 konsolosluk personelimizin kurtarılmasından dolayı Başbakan Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Rehinelerimizin kayıpsız ve sağlıklı kurtarılmış olmalarından büyük bir mutluluk duydum. Vatanımızın özgür topraklarına, ailelerine, yakınlarına ve özgürlüklerine kavuşan vatandaşlarımıza geçmiş olsun, aileleriyle milletimize de gözünüz aydın diyor, kurtarma operasyonunun düşünülmesi, planlanması, uygulanması ve tam istediğimiz gibi sonuçlandırılmasında payı, katkısı, emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Konsolosluk görevlilerinin kurtarılarak Türkiye 'ye getirilmesi dolayısıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti. Davutoğlu’nu telefonla arayan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “49 vatandaşımızın IŞİD terör örgütünün elinden sağ salim kurtarılmasından büyük memnuniyet duydum, geçmiş olsun ve kutlarım” dediği öğrenildi. Davutoğlu’nun da böyle zamanlarda gösterilen birlik ve duyarlılığın önemine dikkat çekerek Kılıçdaroğlu’na teşekkür ettiği kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.