1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Denizde Boğulan Gencin Cesedi 3 Gün Sonra Bulundu
Denizde Boğulan Gencin Cesedi 3 Gün Sonra Bulundu

Denizde Boğulan Gencin Cesedi 3 Gün Sonra Bulundu

Samsun’un Atakum ilçesinde üç gün önce denizde kaybolan Onur Bayram'ın (18) cesedi, denize girdiği bölgeden yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki yat limanı mendireğinde bulundu.

A+A-

Samsun’un Atakum ilçesinde üç gün önce denizde kaybolan Onur Bayram'ın (18) cesedi, denize girdiği bölgeden yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki yat limanı mendireğinde bulundu.

        Altınkum İncesu Mahallesi sahilinde arkadaşlarıyla denize giren ve boğulduktan sonra dalgalar nedeniyle cesedi bulunamayan Bayram için Sahil Güvenlik, Deniz Polisi ve İtfaiye ekipleri seferber olmuştu. Yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki sahilde arama yapan dalgıçlar saat 17.30 sularında Onur Bayram'ın cesedini, denize girdiği bölgeden yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki Kurupelit Yat Limanı mendireğinin dibinde buldu. Kıyıya çıkarılan Bayram'ın cesedini gören ailesi fenalık geçirdi. Gözyaşlarına boğulan baba Burhan Bayram ise yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Onur Bayram'ın cesedi savcının olay yerine gelip gerekli incelmeleri yapmasının ardından otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada olay yerine gelip çekim yapmak isteyen basın mensuplarına Bayram’ın yakınları tepki gösterdi. Gazetecilerin olay yerinden uzaklaşmasıyla aile fertleri sakinleşti.

SERİNLEMEK İÇİN DENİZE GİTTİ

Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde oturan Kadir Altay (25), kardeşi Ertuğrul Altay (16) ve aynı mahallede oturan arkadaşları Onur Bayram, 3 gün önce yanlarına aldıkları 3 köpekle piknik yapmak için Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’ndeki sahile gitti. Bir süre dinlenip güneşlendikten sonra sıcaktan bunalan Onur Bayram, serinlemek için dalgalı denize girdikten bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Arkadaşının boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Kadir Altay da denize koştu ancak dalga ve akıntı nedeniyle o da suda batıp çıkmaya başladı. O sırada sahil kenarında bulunan vatandaşlar Kadir Altay’ı kurtarmış, Onur Bayram ise dalgalar arasında gözden kaybolmuştu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.