1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Denizli Evlilik Okulu'nda 12. Dönem Kursiyerler Sertifika Aldı
Denizli Evlilik Okulunda 12. Dönem Kursiyerler Sertifika Aldı

Denizli Evlilik Okulu'nda 12. Dönem Kursiyerler Sertifika Aldı

Denizli Belediyesi'nce düzenlenen Evlilik Okulu'nda, 12. dönem kursiyerlerine sertifikalarını Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

A+A-

Denizli Belediyesi'nce düzenlenen Evlilik Okulu'nda, 12. dönem kursiyerlerine sertifikalarını Belediye Başkanı Osman Zolan verdi. 34 kursiyerin başarıyla tamamladığı bir aylık eğitime, bugüne kadar 480 kişi katıldı. Sertifikalarını vermek için kursiyerlerle biraraya gelen Zolan, bir ömür boyu mutluluk diledi.

Başkan Zolan, yaptığı konuşmada, “Aile, toplumumuzun en önemli kurumudur. İinsanın içindeki hücreler gibidir. Eğer evlilik kurumu sağlıklı sürdürülürse, mutlu ailelerin mutlu çocukları olur ve yaşam bu şekilde devam eder. Yola çıkılırken evlilik hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Bu bilgiler, sorunların çözümünde önemli rol oynar. İletişim de çok önemlidir. Belki çiftlerin her ikisi de aynı şeyi söylüyordur ancak iletişim, temas olmadığında farklı söyleniyormuş gibi gelecektir. Bu nedenle değerli hocalarımızın burada verdiği derslerin çok önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi. Zolan daha sonra kursiyerlere sertifika verdi. Düğün hazırlığı yapan ve davetiye bastıran çiftler de Başkan Zolan’ı davet etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.