1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Denizli Oda Ve Borsalarından Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Destek
Denizli Oda Ve Borsalarından Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Destek

Denizli Oda Ve Borsalarından Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Destek

Denizli’nin oda ve borsa yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.

A+A-

Denizli’nin oda ve borsa yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ederek desteklerini açıkladı.

Denizli iline ve ilçelerine hizmet veren ticaret odaları, sanayi odası ve ticaret borsası yönetim kurulu üyeleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Ticaret Odası(DTO) Başkanı Necdet Özer, DTO Meclis Başkanı Habib Yıldız, Denizli Sanayi Odası(DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli Ticaret Borsası(DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili, DTB Meclis Başkanı İbrahim Yayan, Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Sarayköy Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dikici, Sarayköy Ticaret Odası Meclis Başkanı Erhan Kılınç, Babadağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aktepe, Babadağ Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Kasaplar, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, oda ve borsanın yönetim kurulu üyeleri ile genel kurul delegeleri katıldı.

Denizli heyeti ziyarette, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na, Denizli ili odalarının çalışmaları ve gelecek dönem projeleri hakkında bilgi verdi. DTO Başkanı Özer, TOBB’nin bünyesine yakışır şekilde çok demokratik bir ortamda seçim süreci yaşadıklarını belirterek, “Bizler yaklaşık 10 yıldan bu yana Başkanımız Hisarcıklıoğlu ile birlikte çalışıyoruz ve onunla birlikte çalıştığımız süreçte ilimize çok şeyler kazandırdığımızın farkındayız. Bugün ilimizin ihracatı, sanayisi, ekonomisi ve istihdamı Türkiye’de ilk 10'un içinde bulunuyorsa, burada Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu’nun katkısı da büyüktür. Bu yeni dönemle birlikte, başta yönetim kurulu üyelerimiz, meclis başkanlarımız, delegelerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte önümüzdeki 4 yıllık süreçte, başkanımızın her zaman kullandığı ‘kuş alayıyla uçar’ cümlesinden hareketle de, bu tablonun aynı şekilde devam etmesini arzu ediyoruz. Bizler, ziyaretimizde, başkanımızla çalışmalarımızın devamı noktasında görüş alış verişinde bulunduk. İlimizin sorunlarını aktardık ve ilimizde yaşanan birtakım konularla ilgili kendilerinden hem destek, hem görüş, hem de öneriler aldık. İnşallah bu önümüzdeki 4 yıllık süreçte de her geçen gün bu çıtayı yükselterek daha önceki yıllarda olduğu gibi ülkemize katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

DSO Başkanı Keçeci de Denizli'de üç başkanın kavgasız bir seçimle göreve geldiğini belirtti. Keçeci, “Başkanımızın güzel bir lafı var, ‘kuş alayıyla uçar’ diye. Dolayısıyla, biz bu işe Başkanımız olduğu için varız. Bir işi bölgem için, ülkem için bir liderle yapabiliyorsam, bu mutluluğa erişebiliyorsam, ben o işin içinde olmalıyım. Bunu Başkanımızın da gördüğü gibi bir ibadet olarak görüyorum. Bu çalışmaların gerçekten insanlık adına, ülkem adına faydalı olduğunu görüyorum. Onun için, Rifat Başkanın Başkan olduğu bir toplulukta liderimiz olarak onun, Odalar Birliği Başkanı olarak rehber olmasından ve liderlik bayrağını elinde bulundurarak da bizi bir 4 yıl daha götürmesinden yanayım ve bunu da olmazsa olmaz şartlarından biri olarak istiyorum. Böyle bir insan ülke için, ülkenin hizmetleri için olmalı.” diye konuştu.

Hisarcıklıoğu’nun destekçisi olduklarını belirten DTB Başkanı Tefenlili ise “Seçimlerimizi bitirdik, meclisimizle, yönetimimizle ve Ankara delegelerimizle Sayın Başkanımızı ziyarete geldik. İnşallah bizden sonra yapılacak seçimlerde, biz Başkanımızın destekçiyiz. Hep beraber hayırlar getirir ümidiyle bu ziyareti gerçekleştirdik, inşallah hayır olur.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.