1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Denizli’de Başarılı Hastanelerin Projeleri Ödüllendirildi
Denizli’de Başarılı Hastanelerin Projeleri Ödüllendirildi

Denizli’de Başarılı Hastanelerin Projeleri Ödüllendirildi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği (DKHB) tarafından organize edilen 'Başarı ve Teşvik Ödülleri' sahiplerini buldu.

A+A-

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği (DKHB) tarafından organize edilen 'Başarı ve Teşvik Ödülleri' sahiplerini buldu. Türkiye genelinde Kamu Hastaneleri Birliği içinde ilk kez Denizli‘de düzenleneN yarışmanın ödülleri EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde verildi. Ödül törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Kasım Çetin, Birliğe bağlı hastane idarecileri hastanelerde ödül almaya hak kazanan personel katıldı.

Törende DKHB Verimlilik ve Kalite Sorumlusu Dt. Okan İlhan tarafından Başarı ve Teşvik Ödülleri yarışması hakkında bir sunum yapıldı. İlhan, "Yarışmaya çok sayıda projenin katılmasını ve iyi projelerin ortaya çıkmasını sağlamak için çalışmalar yapıldı. DKHB kurulduğu ilk aylarda tüm sağlık tesislerimize gidilerek ödül için eğitimler verildi. Proje hazırlamak isteyen sağlık çalışanlarına projelerin nasıl hazırlaması gerektiği ve ödül değerlendirme kriterleri anlatıldı. Yarışma idari ve mali hizmetler, sağlık bakım hizmetleri ve tıbbi hizmetleri olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlendi." dedi.

DENİZLİ’DEKİ HASTANELERDE 3 MİLYON 354 BİN KİŞİYE POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLDİ

DKHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kasım Çetin ise Başarı ve Teşvik Ödülleri’nin, Türkiye genelinde Kamu Hastaneleri Birliği içinde yalnız Denizli‘de düzenlendiğini, bu yarışmanın diğer illere de örnek olacak bir organizasyon olduğunu ifade etti.

Ödül alan bu projelerin aynı zamanda Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği ödüllere aday olmasını hedeflediklerini vurgulayan Çetin, "Ülkemizde sağlık alanında yeni başlayan yönetim sürecinde oluşturulan Kamu Hastane Birlikleri kapsamında ilimizde, vatandaşımıza sağlık hizmet sunumunu birliğimiz bünyesindeki 3 bin 281 sağlık personelimiz ile beraberce yürütmeye çalışıyoruz. Geçen yıl 3 milyon 354 bin 523 vatandaşımızı polikliniklerimizde ağırladık, muayene ettik. 131 bin 246 hastamıza, yatarak tedavi hizmeti verdik. 78 bin 164 hastamızı ameliyat ettik." diye konuştu.

Hastaneleri devamlı bir iyileştirme, yenilenme gayreti içinde olduklarını vurgulayan Çetin, "Marifet iltifata tabidir. Bunun için başarı ve teşvik ödülü düzenledik. Ödül sürecine ilimiz genelindeki birimlerimizden 31 ekip katıldı. İlk organizasyonumuz olmasına rağmen katılımın bu denli olması ilerisi için bizi daha da umutlandırmaktadır." şeklinde konuştu.

Vali Demir ise sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Demir, "Gecenin hangi saatinde giderseniz gidin büyük bir özveriyle işlerini yapıyorlar. Bu gayretlerin zaman zaman ödüllendirilmesinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de öncelikle böyle bir düşünceyle hedefler koyarak işin başında ödüllü bir yarışma düzenlediği için genel sekreterimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde 'Sağlık Bakım Hizmetleri' kategorisinde 'Tırtıl' projesiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne, 'İdari ve Mali Hizmetler' kategorisinde de 'Heves' adlı projesiyle Tavas Devlet Hastanesi’ne ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.