1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Denizli'nin Eşenler Köyünde Şenlik Var
Denizlinin Eşenler Köyünde Şenlik Var

Denizli'nin Eşenler Köyünde Şenlik Var

Denizli Valiliği, İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen “Köyde Şenlik Var” etkinliği, Beyağaç ilçesine bağlı Eşenler köyünde yapıldı.

A+A-

Denizli Valiliği, İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen “Köyde Şenlik Var” etkinliği, Beyağaç ilçesine bağlı Eşenler köyünde yapıldı. Şenliğe Pınarönü, Kapuz, Sazak, Yeniçeşme ve Uzunoluk köylerinin öğrencileri katıldı. Beyağaç Kaymakamı Soner Özer, Belediye Başkanı Mustafa Akçay, AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri Kudret Gürkaynak ve Hüdai Pulaş, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Kaymakamı Özer, yaptığı açıklamada çocukların çok mutlu olduğunu belirterek, “Eşenler köyümüzde yapılan etkinliğe tüm köy halkı katılıyor. Bu çocuklarımız ve köylülerimiz için bir bayram günü gibidir, devam etmesini istiyoruz.” dedi. "Köyde Şenlik Var" projesi, köylerde yaşayan çocukların sosyal, kültürel ve eğlence içerikli etkinliklere ulaşması sağlanıyor. Çocuk oyunları, yarışmalar, palyaço ve animasyon gösterileri, şişme oyun parkları, langırt ve dart oyunu, balon ve pamuk şeker dağıtımı gibi faaliyetler yapılıyor. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.