1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Denzlili İmam Hatip Öğrencileri Sakatlar Derneği'ne Kapak Bağışladı
Denzlili İmam Hatip Öğrencileri Sakatlar Derneğine Kapak Bağışladı

Denzlili İmam Hatip Öğrencileri Sakatlar Derneği'ne Kapak Bağışladı

Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, topladıkları 300 kg. plastik şişe kapağını, Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi’ne teslim etti.

A+A-

Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, topladıkları 300 kg. plastik şişe kapağını, Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi’ne teslim etti. Dernek Başkanı Osman Ciyancı, 2013 yılının ilk kapaklarını bu okuldan aldıklarını belirterek, "Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım" sloganıyla yıl sonuna kadar 20 ton kapak toplayarak 70 tekerlekli sandalye almayı hedeflediklerini söyledi.

Üç yıldır devam eden kapak toplama kampanyasına toplumun her kesiminden yoğun destek geldiğini belirten Ciyancı, “Kampanyamıza başladığımız 2011 yılında toplanan 5 ton kapak ve hayırsever desteğiyle 13 tekerlekli sandalye alarak, ihtiyaç sahibi engellilerimize teslim ettik. Kampanyamız çığ gibi büyüdü, geride bıraktığımız 2012 yılında 8,5 ton kapak toplayarak hayırseverlerimizin de desteğiyle satın aldığımız 33 tekerlekli sandalyeyle engellilerimizi sevindirdik. 2013’e yeni umutlarla ve büyük bir hedefle başladık. Yıl sonuna kadar 20 ton kapak toplayarak 70 tekerlekli sandalye almayı istiyoruz.” dedi.

Lisedeki 2 bin 500 öğrencinin Sağlık Temizlik Kulübü önderliğinde topladığı kapakları, okul bahçesinde düzenlenen törenle teslim aldıklarını belirten Osman Ciyancı, “Okulumuzun öğrencileri, derneğimize yeni yılın ilk kapak bağışını yaptı. Okul yönetimi tarafından en çok kapak toplayan sınıflara da ödül verildi. Kampanyamıza katılarak bize destek veren Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 12-G sınıfı öğrencileri, topladıkları 44 bin 360 kapakla birinci oldu. İkinciliği 32 bin 799 kapakle 12-B, üçüncülüğü 20 bin 068 kapakla 9-G sınıfı kazandı. Yusuf Ayşe Erdemir Anaokulu öğrencileri de topladıkları 70 kg. kapağı derneğimize bağışladı.” diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.