1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Dershane Kayıt Yaptıran Öğrencilere Tablet Bilgisayar Verecek
Dershane Kayıt Yaptıran Öğrencilere Tablet Bilgisayar Verecek

Dershane Kayıt Yaptıran Öğrencilere Tablet Bilgisayar Verecek

Adıyaman'da Fem Dershaneleri tarafından 9.10 ve 11.sınıflara yönelik olarak il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen 'İlk Adım Sınavı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

A+A-

Adıyaman'da Fem Dershaneleri tarafından 9.10 ve 11.sınıflara yönelik olarak il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen 'İlk Adım Sınavı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sınavla gelecek yılın kayıtlarına başlayan dershane, yeni kaydolan öğrencilere tablet bilgisayar verecek.

        Sınavla ilgili bilgi veren Adıyaman Fem Dershanesi Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Yıldız, "İlk Adım Sınava birçok öğrenci için çok şey ifade ediyor. Bir sonraki senenin hazırlığının nasıl yapılacağını, hızını nasıl değerlendireceğini Adıyaman'daki seviyesini, durumunu bir manada görmek isteyen arkadaşlarımız yapılan sınava girdiler. Sınavda gördük ki öğrencilerimizin derslerine verdiği değer, dershaneye verdiği önem gerçekten gün geçtikçe artığını gördük.” dedi.

        Bu yıl dershaneye kayıtlarını yaptıran öğrencilerin tamamına tablet verileceğini belirten Yıldız, "Geçen yılki katılımla bu yılki katılımı karşılaştırdık. Bu yıl sınava giren öğrenci sayısı geçen yıla nazaran bir buçuk kat arttı. Yani öğrencilerimiz gelip Adıyaman'daki durumunu, öğrenmek için gelip bu sınavlara girdi. Bu sene yeni yepyeni bir yenilik içerisine girdik. Her sene öğrenciye kitap verirdik bu yıl öğrencilerimize kitapla birlikte tablet bilgisayar hediye ettik. Bu tablet, bu yıl boyunca öğrendiğiniz bilgilerin yüklenmiş olduğu, Fem kitaplarının hazırlayan komisyon tarafından kitaplardaki soruların yer aldığı bilgilerin tamamı bu tablet bilgisayara yüklenmiş durumda. Bu teknolojinin artık eğitimde kullanıldığının bir göstergesidir artık. İlk adım sınavına girip veya giremeyip, gelip dershanemize kayıt yaptıran bütün öğrencilerimize bu tablet dershanemizin hediyesi olacaktır." diye konuştu.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.