1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Dev derbi öncesi Selçuk İnan şoku
Dev derbi öncesi Selçuk İnan şoku

Dev derbi öncesi Selçuk İnan şoku

Galatasaray'da Selçuk İnan, Gençlerbirliği maçının ilk yarısında sakatlanıp oyundan çıktı. Selçuk maçın kalan bölümünde saha kenarından takım arkadaşlarına taktikler verdi. Bu arada Selçuk'un durumu hakkında kulüp doktorundan ilk açıklama geldi.

A+A-

Arena'da oynanan son maçta attığı golle Galatasaray'ın Konyaspor'u 1-0 yenmesini sağlayan ve gecenin yıldızı olan Selçuk İnan için, Gençlerbirliği maçı kötü geçti.

Henüz 13. dakikada sağ üst arka adalesini tutan ve oyuna devam edemeyen Selçuk'un ilk müdahalesi saha içinde yapılırken, daha sonra oyuna devam edemeyeceği kenar yönetimine iletildi.

Selçuk saha kenarına gelirken, yerine 15. dakikada Hamit Altıntop oyuna dahil oldu.

KOPMA YOK, ÖDEM VAR!

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Selçuk İnan'ın durumu hakkında maç sonrası Lig TV'ye konuştu. Selçuk'un sağ arka adalesinde kopma olmadığını belirten İnce, ciddi bir ödem tespit ettiklerini belhirtti. Galatasaray Kulüp Doktoru, Selçuk'un gelecek haftaki Beşiktaş derbisinde oynayıp oynayamayacağı hakkında şu anda bir açıklama yapamayacağını beliterek "Önce yarın çekilecek MR sonuçlarını görmeliyiz" dedi.

SAHA KENARINDAN TAKTİK

Maçın henüz ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Selçuk İnan, müsabakanın kalan bölümünü yedek kulübesinden takip ederken, takım arkadaşlarına da zaman zaman taktik verdi

Sarı-kırmızılı ekip, oldukça stresli geçen maçta aradığı golü bulmakta zorlanırken, Selçuk sakatlığına rağmen saha kenarına kadar sekerek gelip takım arkadaşlarına uyarıda bulundu.

HAMİT DE SAKATLANDI

Bu arada sakatlanan Selçuk İnan'ın yerine oyuna giren Hamit Altıntop da maçı tamamlayamadı.

Trabzonspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonrası 4 maçta oynayamayan Hamit, yeniden sahalara döndüğü ilk müsabakada tekrar sakatlık yaşayarak 84. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Hamit'in yerine 85. dakikada Olcan Adın oyuna dahil oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.