1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Devlet Bahçeli net konuştu!
Devlet Bahçeli net konuştu!

Devlet Bahçeli net konuştu!

MHP lideri Devlet Bahçeli Manisa'da toplu açılış töreninde vatandaşlara sesleniyor. Devlet Bahçeli baraj tartışmaları için "Baraj olursa geçeriz, önümüze set çekerlerse aşarız" dedi.

A+A-

İŞTE Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları:

Kahraman efeler, 'Gerekirse 100 yıl dağda yaşarız ama vatanımızı terk etmeyiz' diyerek Selendi'yi düşmana dar etmişlerdir. Havası buram buram Kuvayi Milliye kokmaktadır. 

Selendili kardeşlerimin çalışkanlığı, sabrı dikkat çekici ve övgüye layıktır. Ancak Selendi'nin birçok sorunu bulunmaktadır. İlçe ve büyükşehir belediye başkanlarımızın azimkar gayretlerini görüyor ve takdir ediyorum. Üreterek gelişeceğiz. Geliştikçe büyüyeceğiz. Büyüdükçe zenginleşip sosyal ve ekonomik engelleri bertaraf edeceğiz. 

Bizim kaybedecek zamanımız yoktur. İşimiz ise çoktur. Selendi'de işlenen kilimler dayanışmanın adeta sembolüdür. Selendi düşüncelidir ama asla yalnız değildir. MHP var gücü ile Selendili kardeşlerimizin yanındadır.

MHP, gecesini gündüzüne katmakta sizlerin muhatap olduğu her türlü sorun üzerine kafa yormaktadır. Bizim öncelikli gayemiz vatandaşlarımızın huzur ve refahıdır. Selendili çiftçilerimizin de son dönemde yaşadığı sorunlara her açıdan odaklanmış bulunuyoruz. Üzüm üreticilerimizin emeğinin karşılıklarını alamadıkları ortadadır. Gelirler düşmektedir. Çiftçi kardeşlerim biliyorum durumunuz zordur, sesinizi duyuracak bir yer arıyor, yardım bekliyorsunuz. İşte MHP buradadır. Sizin yükünüzü hafifletmek, sesinizi duyurmak için yanınızdadır. 4 Ekim'de Manisa'da da ifade etmiştim. Çalışmalarımızın Meclis çatısı altında büyük bir özveri ve titizlikle devam etmektedir. Bağcılık sektörü ve üzüm üreticilerinin sorunlarının araştırılacak alınacak tedbirlerin tespiti maksadıyla 7 Kasım'da bir araştırma komisyonu kurulmuştur. Çiftçilerimizin boynu büyük kalmayacaktır. Kaygımız sizlersiniz, bu uğurda ne gerekiyorsa yapacağız.

SEÇİM BARAJI AÇIKLAMASI

16 Nisan'da sizlerin oyları ile anayasal bir içerik kazanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden sonra seçim barajı yeniden düşünülmelidir dedik bir kıyamettir kopardılar. Kötülük abideleri ile iyi niyetli görüşlerimizi çarpıtarak yansıttılar. Baraj endişesi ile telaşlandığımızı utanmada, yüzsüzce dillerine doladılar. MHP baraj korkusu olan değil, barajlara rağmen, tüm engelleri yıka yıka bugünlere ulaşmış büyük bir millet eseridir. Baraj olursa geçeriz, önümüze set çekerlerse aşarız.

MİLLİYET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.