1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Digiad'dan, Dsi Bölge Müdürü Özgür'e Veda Programı
Digiaddan, Dsi Bölge Müdürü Özgüre Veda Programı

Digiad'dan, Dsi Bölge Müdürü Özgür'e Veda Programı

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) Antalya’ya tayini çıkan DSİ Diyarbakır Bölge Müdürü Turkay Özgür için veda programı düzenledi.

A+A-

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) Antalya’ya tayini çıkan DSİ Diyarbakır Bölge Müdürü Turkay Özgür için veda programı düzenledi. Diyarbakır’daki bölge müdürlerinin katıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı.

        DİGİAD binasında düzenlenen programda konuşan DİGİAD Başkanı Alaaddin Korkutata, Turkay Özgür’ün Diyarbakır'da görev yaptığı süre içerisinde DSİ'nin takdire şayan hizmetlerde bulunduğunu kaydetti. Korkutata, Özgür’ün görevindeki hizmetini ifa ederken aynı zamanda adabı muaşeretiyle, diksiyonuyla, programlardaki düzen, tertip ve hassasiyetiyle bölge insanıyla kurduğu ilişkilerle örnek bir idareci olduğunu söyledi. Korkutata, “Bundan dolayı bölgemizde bulunduğu süre içerisinde göstermiş olduğu bu kaliteli hizmetlerinden dolayı hem şahsım hem de DİGİAD adına teşekkür ediyorum. Devlet memuru olma gereği 10 yıl da olsa neticesi itibariyle her görevli için yer değişikliği mukadderdir.” dedi.

        Başkan Korkutata’nın kendisine takdim ettiği plaketi alan Turkay Özgür ise “Bugüne kadar bakanlarımız, valilerimiz, değerli gönül adamlarımızın destekleriyle biz bunları gerçekleştirdik. Benim için GAP eylem planının bu kritik döneminde burada çalışmak çok manevi değer kattı. Ben de bundan çok mutluyum. Tabi bizim buradan gidişimizle Diyarbakırlılarla gönül bağımızı koparmamız mümkün değil. Bu dönemde hizmetlerimizi ifa ederken gönül kırmış olabiliriz. Bundan dolayı helallik diliyorum, benim de varsa hakkımı helal ediyorum.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.