1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Diriliş Ertuğrul ekibi ödülünü iade etti!
Diriliş Ertuğrul ekibi ödülünü iade etti!

Diriliş Ertuğrul ekibi ödülünü iade etti!

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Pantene Altın Kebek Ödülü'nü iade ettiğini sosyal medyadan duyurdu!

A+A-

Dün akşam düzenlenen ve 'En İyi Dizi' ödülünün Diriliş Ertuğrul'a verildiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni sonrası dizinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ ödül sonrası kendilerine konuşma hakkı verilmediği gerekçesiyle sunucu Okan Bayülgen'e sitem ederek, ödülü iade ettiğini açıkladı.

Bozdağ sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: "Yayınlandığı 3 sezon ve 65 haftadır bütün reyting gruplarda birinci olan ve reyting rekorlarını kıran, Türkiye ile birlikte 30'dan fazla ülkede yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisi bileğinin hakkıyla ve siz değerli izleyicilerimizin oylarıyla haklı bir ödül daha aldı. Ödül töreni sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcısı ve Senaristi olarak bizlere ödül veren siz izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Her ödül alan kişiye konuşma hakkı verilirken, bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellenmenin haklı başarımız ve siz izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste geri iade ettim."

konusma-hakkimizin-engellenmesi-manidar,mhionqsopusw27fe2ke3fq.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.