1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Diyarbakır’da Sünnet Şöleni
Diyarbakır’da Sünnet Şöleni

Diyarbakır’da Sünnet Şöleni

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Sur ilçesinde düzenlediği şölenle maddi durumu iyi olmayan 10 çocuğu sünnet ettirdi.

A+A-

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Sur ilçesinde düzenlediği şölenle maddi durumu iyi olmayan 10 çocuğu sünnet ettirdi.

Diyarbakır Valiliği tarafından açılan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü koordinesinde faaliyet gösteren Fatihpaşa Aile Destek Merkezi’nde, Emrem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle sünnet şöleni yapıldı. Sur ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi 10 çocuk için düzenlenen şölene Diyarbakır vali yardımcıları Mehmet Demir, Cemal Hüsnü Kansız, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Cengiz İzol’un yanı sıra vakıf yetkilileri ile çocukların aileleri katıldı.

Şölende konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Demir, sünnet programının hayırlara vesile olmasını diledi. Demir, bu mutlu günlerinde çocuklarla birlikte olmanın sevincini yaşadığını belirtti. Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız ise vakıf çalışanlarına teşekkür ederek,”Peygamberimizin en önemli sünnetlerinin başında gelen bu olay, çocuklarımız için çok önemlidir. Bu mutlu gününüzde biz de bu sevinci sizlerle yaşıyoruz." diye konuştu. Konuşmaların ardından, sünnet olan çocuklara Diyarbakır Valiliği tarafından çeyrek altın takılırken, Emrem Vakfı tarafından da çeşitli oyuncaklar hediye edildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.