1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Diyarbakırlı Ceren, Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakırlı Ceren, Türkiye Şampiyonu Oldu

Diyarbakırlı Ceren, Türkiye Şampiyonu Oldu

Diyarbakır Leyla Harım Anadolu Lisesi öğrencisi Ceren Bingöm, Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda birinci olmayı başardı.

A+A-

Diyarbakır Leyla Harım Anadolu Lisesi öğrencisi Ceren Bingöm, Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda birinci olmayı başardı. Bingöm, Avrupa şampiyonası seçmelerinde dereceye girip Türkiye’yi temsil etmek istiyor.

Diyarbakır Leyla Harım Anadolu Lisesi öğrencisi Ceren Bingöm’le sporda büyük bir başarıya imza attı. Bingöm, Denizli’de düzenlenen Liselerarası Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 44 kiloda birinci olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Katıldığı birçok turnuvada birinci olan Ceren Bingöm, hedefinin bu ayın sonunda yapılacak Avrupa şampiyonası seçmelerinde başarılı olup, Türkiye’yi Avrupa’da en güzel şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Elde ettiği başarıda antrenörü ile okulunun büyük payı olduğunu anlatan Bingöm, onlara teşekkür etti.

Özel Leyla Hanım Anadolu Lisesi müdürü Eyüp Öztürk ise Ceren’in başarılarından dolayı çok mutlu olduklarını, ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Öztürk, Ceren’in 2011 yılında Antalya'da düzenlenen Uluslararası Master Cup Kick Boks Turnuvası'nda 42 kiloda birinci olarak büyük bir başarıya imza attığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Eğitim-öğretimde başarılı olmanın sadece dersle ve ders başarısını artıracak aktivitelerle meşgul olmakla değil dersin yanı sıra sportif ve sosyal faaliyetlere katılmaktan gerçekleşebilir. Bunun için imkanları ölçüsünde öğrencilerimizi sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendiriyoruz.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.