1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dizayn Grup, Bayilerine Yeni Ürünlerini Tanıttı
Dizayn Grup, Bayilerine Yeni Ürünlerini Tanıttı

Dizayn Grup, Bayilerine Yeni Ürünlerini Tanıttı

Dizayn Grup, iki günlük bir eğitim programı ile bayi satış temsilcilerine yeni ürünlerini tanıttığı gibi sektör hedeflerini ve 2013 planlarını aktardı.

A+A-

Dizayn Grup, iki günlük bir eğitim programı ile bayi satış temsilcilerine yeni ürünlerini tanıttığı gibi sektör hedeflerini ve 2013 planlarını aktardı.


19-21 Mayıs’ta Green Park Otel Merter’de tertip edilen programda 100’ü aşkın bayi temsilcisine eğitim verildi.




Dizayn Grup Ürün Sorumlusu Fatih Güler’in sunumu ile HI-TECH 2 PPR Serisi’nin muadil ürünlere göre artıları anlatıldı. Yeni ürünlerden Elit Pipe meraklı soruların hedefi olurken, Atık Su Sessiz Nanotek 2 boru büyük ilgi gördü. . Programda ayrıca grubun yeni müşteri anlayışına değinildi, bayi temsilcilerine sahada gereken yardımların yapılacağı vurgulandı.


2011’de kullanıma sunulan HI-TECH Serisi PPR boru ve ek parçaların son versiyonu HI-TECH 2 Serisi boru ile ek parçalar, temsilcilerden büyük beğeni topladı.


Katılımcılar, Elit Pipe’in sektörde önemli oynamalara neden olacağını, Nanotek 2’ye büyük rağbet olacağını ifade etti.

Programın ilk günü Hakan Ömer Gider’in 3 saati aşan ve bayi temsilcilerini de yer yer dâhil ettiği satış eğitimi ile başladı. Öğleden sonra yapılan ürün sunumlarının ardından workshop alanına geçilerek HI-TECH 2 Serisi PPR boru ve ek parçalar ile Atık Su Sessiz – Nanotek 2 borunun artılarına işaret edildi.


Ditroo Satış Sonrası ve Servis Sorumlusu Osman Özeken’in bir sunumla Ditroo yoğuşmalı ve yoğuşmasız kombilerden söz ettiği eğitimde Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, yeni ürünleri ve bayi anlayışları ile 2013’te süratliı bir büyüme hedeflediklerini belirtti. Aksu, Dizayn Grup’un artık sahaya daha etkili ineceğini ve sahada bayileri ile birlikte daha fazla yer alacağını da sözlerine ekledi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.