1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Doğan Holding'in binasında arama
Doğan Holdingin binasında arama

Doğan Holding'in binasında arama

Sabahın erken saatlerinde, Doğan Holding'in Üsküdar'daki merkez binasına giden İstanbul polisi arama yapıyor. 2 yönetici gözaltına alındı.

A+A-

İSTANBUL ÜSKÜDAR'DAKİ MERKEZ BİNADA ARAMA

İstanbul polisi sabahın erken saatlerinde Doğan Şirketler Grubu Holding'in Üsküdar'da bulunan merkez binasında gitti. Polisler binada arama yapıyor.

Polisin arama yapmasının nedeninin tutuklanan Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkında yürütülen FETÖ soruşturması olduğu iddia ediliyor.

Yöneticilerden Yahya Uzdiyen ve Erem Turgut Yücel gözaltına alındığı bildirildi.

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında şöyle denildi:

"Bu sabah şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve eski yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır. Söz konusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.