1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Doğuyorum Korosu Trt Müzik'te
Doğuyorum Korosu Trt Müzikte

Doğuyorum Korosu Trt Müzik'te

Bitlis’in Güroymak Kaymakamlığı tarafından ilçede oluşturulan 'Doğuyorum korusu'nun Türkiye turnesi kapsamında 31 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen konser programının tekrarı bu akşam 20.

A+A-

Bitlis’in Güroymak Kaymakamlığı tarafından ilçede oluşturulan 'Doğuyorum korusu'nun Türkiye turnesi kapsamında 31 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen konser programının tekrarı bu akşam 20.45'te TRT Müzik kanalında tüm müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

    'Doğuyorum Korosu'nun Türkiye turneleri kapsamında çeşitli illerde konserler verdiğini ve verilen konserlerin büyük bir beğeni ile izlendiğini belirten Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, bu kapsamda 31 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen konser programının yoğun istek üzerine konserin tamamının bu akşam 20.45'te TRT Müzik kanalında yayınlanacağını söyledi.

    Bakan Yılmaz, 'Doğuyorum Korosu'nun her geçen gün daha çok gelişim kaydederek "Dünya Dillerinden Esintilerle" şarkılar seslendirdiğini ifade etti. Yılmaz, “Kaymakamlığımızca 2010 yılından bu yana sürdürülmekte olan doğuyorum Korosu Projesi her sene gönüllü öğretmenlerin çabası ve öğrencilerimizin yeteneğinin bir araya gelmesiyle daha da büyüdü. 2011 yılından itibaren 'Dünya Dillerinden Esintilerle' seslendirilen şarkılar, kendileri küçük ama gönülleri büyük çocuklarımızın dilinde bambaşka bir güzellikle sunuldu. 2012-2013 yıllarında Kalkınma Bakanlığı SODES projesi sayesinde tüm Türkiye'ye açılma fırsatı bulan Koromuz, 2013 turnesi kapsamında 5 Mayıs 2013-6 Haziran 2013 tarihleri arasında ülkemizin 7 coğrafi bölgesinde ve 11 ilimizde 19 dilde şarkılarıyla verdiği konserlerde büyük beğeni topladı. 31 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen konser programı 20 Haziran Perşembe günü saat 20.45'te TRT Müzik kanalında tüm müzikseverlerin beğenisine sunulacak.” dedi.

    Kaymakam Yılmaz, “Göreceksiniz ki emek verildiğinde çocuklarımız verilen emeğin karşılığını misliye veriyor.” şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.