1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Döşemealtı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Döşemealtı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Döşemealtı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Antalya Döşemealtı Belediyesi, araç parkı ve filosunu güçlendirdi. Hizmet araç parkuruna 4 kamyon alan belediye, daha hızlı ve güçlü hizmet sunmayı hedefliyor.

A+A-

Antalya Döşemealtı Belediyesi, araç parkı ve filosunu güçlendirdi. Hizmet araç parkuruna 4 kamyon alan belediye, daha hızlı ve güçlü hizmet sunmayı hedefliyor. Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, “İlçemiz büyüdükçe hizmetlerimizin yoğunluğu da arttı. Bu vesile ile yeni araçları bünyemize kattık. Hayırlı olsun.” dedi.

Döşemealtı Belediyesi mevcut araç parkında hizmet verdiği araçlara yenilerini ekledi. Bünyesine 4 kamyon daha ekleyen Döşemealtı Belediyesi yoğun hizmet programlarını gerçekleştirmesinde daha hızlı hareket edecek. Belediye Başkanı Nurettin Tursun, “Büyüyen ve her geçen gün gelişen ilçemizde hizmet yoğunluğu yaşamaktayız. Vatandaşlarımıza hızlı hizmet verebilmek için yeni araçları bünyemize katmamız gerekiyordu. Döşemealtılılara ve çalışanlarımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

    Daha önce 10 kamyon bulunan araç parkını son eklenen 4 araç ile Döşemealtı Belediyesi, kamyon sayısını 14’e çıkarttı. 25 ton taşıma kapasiteli yeni kamyonlar ile birlikte taşıma gücünü 100 ton daha artıran Döşemealtı Belediyesi ISO 9001-2000 kalite yönetim belgeli 2013 model kamyonları ilçenin hizmetine sundu. CİHAN

Döşemealtı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Döşemealtı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.