1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Dündar: Bursa Ticaret Borsa’sını Tanıtmak Lazım
Dündar: Bursa Ticaret Borsa’sını Tanıtmak Lazım

Dündar: Bursa Ticaret Borsa’sını Tanıtmak Lazım

Bursa Ticaret Borsası(BTB) Başkanı Özer Matlı ve yönetimini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ağırladı.

A+A-

Bursa Ticaret Borsası(BTB) Başkanı Özer Matlı ve yönetimini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ağırladı. Ziyarette konuşan BTB Başkanı Özer Matlı, "Bizim görevimiz, üyelerimize yönelik vizyon projeler geliştirmek ve diğer yandan da bu kazandığımız vizyon projelerimizi, şehrin dinamikleri konumunda olan belediyeler gibi kurumlarla paylaşarak şehre katkı sağlamaktır." dedi.

Şehre hizmet edebilecek bir konumda bulunduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyleyen Özer Matlı, şöyle konuştu: "Ailemizin verdiği terbiye ile bir işi vesile edip, bu işin vesilesi ile doğduğumuz, doyduğumuz topraklara borç ödeme mükellefiyeti üzerimize kaldığı için, ben bu işten mutluluk duyuyorum. Bu işe talip olmamızın sebeplerinden birisi bu. Bu bizim en büyük kazancımız, en büyük mutluluğumuz olur. Borsa olarak şehirle ilgili yapılacak şeylerde her zaman, sizlerin yanınızdayız."

Yeni görevinde Özer Matlı’ya başarılar dileyen Başkan Dündar ise BTB’nin çok eski bir kuruluş olmasına rağmen, vatandaşlar tarafından pek bilinmediğini söyleyerek,"Yeni yönetimle birlikte Borsa’nın daha aktif ve bilinir bir kurum haline geleceğine inanıyorum."ifadelerini kullandı.

Borsa’nın Bursa’ya katkı noktasında daha verimli bir hale geleceğine inancının tam olduğunu söyleyen Başkan Dündar, “Borsanın hak ettiği noktaya gelmesinde, sizin ticaret hayatında sahip olduğunuz tecrübenizin de büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bursa tarihi bir kentimiz. Bu şehri, tarihiyle, kültürüyle, ekonomisiyle ayağa kaldırmak için el birliği içinde çalışmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

BTB BAŞKANI ÖZER MATLI, ET-BA’YI DA ZİYARET ETTİ

Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra ise ET- BA Bursa Et Kombinası İşletmesi’ni ziyaret ederek padoklar, kesim alanları ve idari kısımlarda incelemelerde bulundular. ET- BA’nın daha etkin kullanılması gerektiğini söyleyen Özer Matlı, “ET- BA şu anda yüzde 15 kapasite ile çalışıyor. Bu yeterli değildir. Burayı daha etkin bir hale getirmeliyiz” diye konuştu. Üretimin arttırılması ve üretilen malın sağlıklı şekilde halka sunulmasının görevleri olduğunun altını çizen Matlı, “Böylesi muazzam bir tesisin kullanım kapasitesini arttırmak için çalışacağız. Bunun için de yeni pazarlar yaratmak büyük önem arz ediyor. Eğer ki bu tesiste hayvan kesimini arttıramıyorsak, kesilen hayvanları buraya getirmeliyiz. Ayrıca BTB’nin etiketinin ürünlerde olması da güveni ve satışı arttıracaktır” ifadeleri kullandı.


CİHAN

Dündar: Bursa Ticaret Borsa’sını tanıtmak lazım

Dündar: Bursa Ticaret Borsa’sını tanıtmak lazım

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.