1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Dünya Birincisi Baü Ar-ge Topluluğu Ödüllendirildi
Dünya Birincisi Baü Ar-ge Topluluğu Ödüllendirildi

Dünya Birincisi Baü Ar-ge Topluluğu Ödüllendirildi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ar-Ge Topluluğu'nun, Uluslararası 2013 Infomatrix Bilişim Olimpiyatları'nda çeşitli kategorilerde elde ettiği birincilik, ikincilik ve üçüncülük başarıları i.

A+A-

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ar-Ge Topluluğu'nun, Uluslararası 2013 Infomatrix Bilişim Olimpiyatları'nda çeşitli kategorilerde elde ettiği birincilik, ikincilik ve üçüncülük başarıları için kutlama töreni düzenlendi. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi konferans salonundaki törene BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Bedri Yüksel ve Prof. Dr. Mehmet Doğan, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Özmetin, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Ar-Ge Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin Bulgurcu, açılış konuşmasında başarıda katkısı bulunanlara teşekkür etti. Rektör Alkan da ödül ve teşvikle uzun süren istikrarlı başarılar yakalanabileceğine dikkat çekti. Alkan, bütün öğrenci topluluklarına olduğu gibi BAÜ Ar-Ge Topluluğu'na da desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Daha sonra yarışmaya katılan ve derece elde eden robotların da yer aldığı bir gösteri yapıldı. Ardından Ar-Ge Topluluğu öğrencileri ve proje koordinatörlerine teşekkür belgesi, plaket ve ödülleri verildi. Başka bir programda olduğu için törene katılamayan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan’ın gönderdiği ödüller de Rektör Alkan tarafından öğrencilere aktarıldı. CİHAN

Dünya birincisi BAÜ Ar-Ge Topluluğu ödüllendirildi

Dünya birincisi BAÜ Ar-Ge Topluluğu ödüllendirildi

Dünya birincisi BAÜ Ar-Ge Topluluğu ödüllendirildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.