1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Dünya Birincisi Hafızlar Mest Etti
Dünya Birincisi Hafızlar Mest Etti

Dünya Birincisi Hafızlar Mest Etti

Dünya birincisi üç hafız Batman’da Kur'an-ı Kerim ziyafeti verdi. Yoğun katılımın olduğu programda hafızlar dinleyenleri mest etti. Anadolu Gençlik De...

A+A-

Dünya birincisi üç hafız Batman’da Kur'an-ı Kerim ziyafeti verdi. Yoğun katılımın olduğu programda hafızlar dinleyenleri mest etti.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesi'nce Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenlendi. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte ilk defa dünya birincisi üç hafız Kur'an-ı Kerim okudu.

Programda İran asıllı dünya birincisi Hafız Ahmed Ebul Kasımi, Mısır asıllı Hafız Memduh Cude Saad ve Güney Afrika asıllı dünya birincisi Hafız Abdurrahman Sadien Kur'an-ı Kerim okudu. Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı İlyas Tongüç programa konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını AGD Batman Şube Başkanı Mehmet Engin yaptı. Konuşmanın sonunda merhum Necmettin Erbakan için Fatiha okundu. AGD'nin tanıtım sinevizyon gösterimi yapıldıktan sonra söz alan AGD Genel Başkanı İlyas Tongüç katılımcılara teşekkür etti. İman diyarı Batman'a böyle bir günde gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Batı medeniyet ve demokrasisinin sahte olduğunu vurgulayan Tongüç, yeniden İslam medeniyetinin adalet ve iman üzerine kurulması gerektiğini ifade etti.

Okunan ilahi ve ezgiler ile konuşmalardan sonra dünya birincileri hafızlar sırayla Kur'an okumaya başladı. Önce İran asıllı Hafız Ahmed Ebul Kasımi, sonra Mısır asıllı Hafız Memduh Cude Saad ve Güney Afrika asıllı Hafız Abdurrahman Sadien Kur'an tilavetleriyle dinleyenleri mest ettiler.

Programa katılan çok kişinin cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle hafızların Kur'an okumalarını kayda alması dikkat çekti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.