1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Duran Adama Karşı Duran Adam
Duran Adama Karşı Duran Adam

Duran Adama Karşı Duran Adam

Gezi Parkı protestolarına katılanlardan bazıları, hareketsiz ve sabit bir noktada bekleyerek 'duran adam' eylemi başlattı.

A+A-

Gezi Parkı protestolarına katılanlardan bazıları, hareketsiz ve sabit bir noktada bekleyerek 'duran adam' eylemi başlattı. Taksim'deki bu ilginç eyleme karşı bir grup 'duran adama karşı duran adam' eylemi yaptı. Beyaz tişörtler giyen grup, tek sıra halinde hareketsiz bekledi.

Taksim, son günlerde ilginç eylemlere sahne oluyor. Gezi Parkı'nı işgal eden grupları polisin çıkarmasının ardından bir grup 'duram adam' eylemi başlattı. İstanbul'un çeşitli noktalarında hükümet bu şekilde protesto edildi. Bugün Taksim'de eylem yapan gruba, başka bir grup karşı eylemle cevap verdi. Beyaz tişörtler giyen grup, tek sıra halinde 'duram adama karşı duran adam' eylemi yaptı. Grup, sabit durarak Gezi Parkı eylemlerine destek verenleri bu şekilde protesto etti. Eylemcilerin tişörtlerinin üzerindeki 'duran adama karşı duran adam' yazısı dikkat çekti. Polisin müdahil olmadığı olayda iki grubun karşılıklı bekleyişi sürüyor.

Öte yandan, ilk gruptan bazı kişiler ellerini yukarı kaldırıp tek ayak üstünde durarak polise daha yakın bir noktada 'durma' eylemini sürdürdü.

CİHAN

Duran adama karşı duran adam!

Duran adama karşı duran adam!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.