1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Duran Adam’dan Sonra ‘Sarıl Bana’
‘Duran Adam’dan Sonra ‘Sarıl Bana’

‘Duran Adam’dan Sonra ‘Sarıl Bana’

Toplumda sevginin hakim kılınmasını isteyen ve aralarında kadınlarında da bulunduğu bir grup, ‘sarıl bana’ pankartlarıyla Taksim’de dolaştı.

A+A-

Toplumda sevginin hakim kılınmasını isteyen ve aralarında kadınlarında da bulunduğu bir grup, ‘sarıl bana’ pankartlarıyla Taksim’de dolaştı. Vatandaşların ‘Sarıl bana’ pankartı bulunan eylemcilerle sarılması ilginç görüntüler oluşturdu.

Günlerdir ‘duran adam’ eylemlerinin sürdüğü Taksim Meydanı’nda bugün ilginç bir protesto yaşandı. Ellerinde ‘Sarıl bana’ yazılı pankart açan 4’ü kadın 5 eylemci vatandaşları kendileriyle sarılmaya davet etti. Vatandaşlar kadın ve erkek göstericilerle uzun süre sarıldı. Bu anlarda ilginç görüntüler oluştu.

Eylemin yapıldığı sırada ‘duran adam’ protestosunu gerçekleştiren bazı eylemciler ise ‘sarıl bana’ eylemcilerini fırsatçılıkla suçlayarak, tepki gösterdi. Gerginlik duyarlı vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

Bu arada iç çamaşırı kıyafetleriyle Taksim Meydanı’ndaki ‘duran adam’ eylemcilerine destek veren Mine Dost isimli eylemciye yoldan geçmekte olan yaşlı bir kadın tepki gösterdi. Sinir krizi geçiren kadını olay yerindeki polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.
CİHAN

‘Duran adam’dan sonra ‘sarıl bana’!

‘Duran adam’dan sonra ‘sarıl bana’!

‘Duran adam’dan sonra ‘sarıl bana’!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.