1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Karabük Üniversitesi'ni Gezdi
Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Karabük Üniversitesini Gezdi

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Karabük Üniversitesi'ni Gezdi

Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Düzce Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.

A+A-

Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Düzce Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Burhanettin Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal Düzce Valisi Adnan Yılmaz’a üniversitenin akademik birimleri, fiziki yapısı, çalışmalar ve projeler hakkında kısa bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal misafirlere botanik bahçesini gezdirdi. Burada Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Düzce Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız adlarına hazırlanan ağaçları toprakla buluşturdu. Ağaç dikimi sırasında İsmail Yıldız; “Bugün buraya Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü'nde okuyan kızımın mezuniyet töreni için gelmiştim. Ancak Rektörümüz bizlere çok güzel bir sürpriz yaptı ve kızımın mezun olduğu üniversitenin kampüs alanına ağaç dikme şerefine nail oldum. Ben Sayın Rektörüme böyle güzel bir heyecanı bizlere yaşattığı için çok teşekkür ederim.” dedi.

    Rektör Uysal, Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve İsmail Yıldız’a ağaç sertifikası takdim etti.

    Karabük Üniversitesi’nin çok güzel bir kampüs alanına sahip olduğunu belirten Vali Adnan Yılmaz, “Gerçekten öğrencilerimiz çok nezih bir ortamda yaşıyorlar. Her şey çok güzel tasarlanmış. Öğrenciler, Karabük Üniversitesi’nde eşit, adil, çağdaş bir eğitim yuvasının kucağındalar. Kampüs adeta yalancı cennet bahçesi gibi. Kamelyalar, banklar, salıncaklar. Bunları görünce gerçekten ülkem adına bir kez daha umutlandım. Burada öğrenci olmak gerçekten bir ayrıcalık. Her veli çocuğunu buraya göndermek ister. Rektörümüz öğrenciler için her bir şeyi düşünmüş, ben Rektörümüzü tebrik ediyorum. Örnek bir kampüs ortaya koymuş.” şeklinde konuştu.

    Kampüs gezisinin ardından Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Düzce Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız, Safranbolu Fethi Toker ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldı. CİHAN

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Karabük Üniversitesi'ni gezdi

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Karabük Üniversitesi'ni gezdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.