1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ebru Şallı'ya büyük şok!
Ebru Şallıya büyük şok!

Ebru Şallı'ya büyük şok!

Ebru Şallı'nın ismi kendisinden habersiz 'goji berry' isimli meyve satan sitelerde kullanıldı. Merdiven altı firmaların sattığı bu meyvenin ölümcül sonuçlar doğurabileceğini söyleyen Şallı, sitelere dava açtı!

A+A-

Özellikle kilo vermek isteyen kadınlar tarafından son dönemde 'goji berry' isimli meyve tercih edilince uyanıklar da harekete geçti. Sağlıklı yaşama olan tutkusuyla bilinen Ebru Şallı da uyanıkların hedefindeydi. Birçok firma, güzel sunucunun fotoğrafını kullanarak 'goji berry' satışlarını arttırmaya çalıştı.

85 İLE 180 LİRA ARASINDA ...

Sosyal medya aracılığıyla kendisinden habersiz adının kullanıldığını öğrenen Ebru Şallı, bu sitelere dava açacağını açıkladı. Şallı, herkesi de şu sözleriyle uyardı: "Goji berry alırken çok dikkatli olun. İnternette satış yapan merdiven altı firmaların kime ne yedirdiği belli değil. Bu sitelere kesinlikle güvenmeyin, aldanmayın. Bu ürünleri ne kendiniz tüketin ne de özellikle çocuklarınıza yedirin. Aktarlar Derneği onaylı olan goji berry, tüketin. Çünkü insan hayatı çok değerli." Bu arada çıkış yeri Asya olan ve Tibet ile Moğolistan'da dünyanın en yüksek dağları olan Himalayalar'da yetişen 'goji berry' isimli meyvenin İstanbul'daki aktarlardaki kilo fiyatı 85 lira ile 180 lira arasında değişiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.