1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ECE ERKEN, olay görüntüler sonrası canlı yayında istifa etti!
ECE ERKEN, olay görüntüler sonrası canlı yayında istifa etti!

ECE ERKEN, olay görüntüler sonrası canlı yayında istifa etti!

Evli sevgilisinin eşi Ece Erken'i araçlarına zarar verdiği video ile ifşa etmişti..

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda sunucu Ece Erken'in evli ve iki çocuk babası Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleri ile gündem olmuştu.. Eleştirilerin odağı olan Ece Erken sunduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında bu aşkı doğrulamıştı.

Ece Erken, evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun paylaştığı olay bir video ile yeniden sosyal medyanın dilinde! Ece Erken hakkında gündemi sarsan bu videoda sunucunun evli sevgilisi ve eşine ait arabalara zarar verdiği görülüyor. Ece Erken'in gece yarısı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin önüne gelip arabalarının aynalarını kırdığı anlar güvenlik kamerasınca görüntüleniyor.

Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken için mahkemeden koruma kararı çıkarttığını bu video ve belgelerle sosyal medyadan duyurdu. Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken'i ifşa ettiği paylaşımı sonrası bir açıklama da Ece Erken'den geldi. Ece Erken görüntülerin ardından jet hızıyla bir açıklama yapmıştı. Ece Erken sunduğu 'Söylemezsem Olmaz' programından da bugün canlı yayında istifa ederek ayrıldı. / SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.