1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Edirne´de Sahte İçki Operasyonu
Edirne´de Sahte İçki Operasyonu

Edirne´de Sahte İçki Operasyonu

Edirne Emniyeti'nin yaptığı operasyonda, içlerinde bir kamu görevlisi, bir emekli öğretmenin de bulunduğu 26 kişi hakkında işlem yapılırken, değişik markalarda 2 bin 100 şişe içki, bin 300 paket sigara ele geçirildi!

A+A-

Edirne Emniyeti'nin yaptığı operasyonda, içlerinde bir kamu görevlisi, bir emekli öğretmenin de bulunduğu 26 kişi hakkında işlem yapılırken, değişik markalarda 2 bin 100 şişe içki, bin 300 paket sigara ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak içki üreticilerine operasyon düzenledi. 3 ay süren takibin ardından Edirne, İstanbul, İzmir, Tekirdağ ve Kocaeli'nde eş zamanlı yapılan operasyonda, içlerinde bir kamu görevlisi ve bir emekli öğretmenin de bulunduğu 26 kişi hakkında işlem yapıldı. Yapılan aramalarda değişik markalarda 2 bin 100 şişe içki, 367 adet boş içki şişesi, 7 bin 474 adet kapak, 23 metre rulo halinde etiket (Barkot), 140 litre sahte rakı içki, 51 litre sahte votka içki, 5 litre renklendirici, toplam bin 300 paket sigara, 100 kutu puro ve içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Ayrıca, piyasa değeri yaklaşık 120 bin TL olan gümrük kaçağı ya da taklit bandrollü içki de yakalandı. Yapılan operasyon sonucunda adliyeye sevk edilen 16 kişi mahkemece serbest bırakıldı.
CİHAN

Edirne´de sahte içki operasyonu

Edirne´de sahte içki operasyonu

Edirne´de sahte içki operasyonu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.