1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Edremit'te Gezi Parkı Eylemi
Edremitte Gezi Parkı Eylemi

Edremit'te Gezi Parkı Eylemi

Taksim Gezi Parkı için başlayarak devam eden eylemlere Edremit’ten de destek devam ediyor.

A+A-

Taksim Gezi Parkı için başlayarak devam eden eylemlere Edremit’ten de destek devam ediyor. CHP Edremit ilçe teşkilatı üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaparak Türk bayrakları açarak sloganlar attı.

CHP Balıkesir'in Edremit ilçe teşkilatı, İstanbul Taksim Gezi Parkı tepkilerine devam ederken, yine meydanlara çıkarak basın açıklaması yaptı. Çok sayıda partili, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek basın açıklamasına destek verdi. Ellerinde Türk bayrakları bulunan partililer, dev Türk bayrakları açarak sloganlar attı. CHP'li belediye başkanlarının da katılım göstererek desteklediği basın açıklaması programında, hazırlanan açıklamayı CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım okudu. Yıldırım, "Bu gün ülkemizin dört bir köşesinde Halkımız baskıya dayatmaya Diktator'ya ya karşı demokratik haklarını kullanarak alanlara çıkmıştır. Gençlerimiz Atatürk'ün gençliğe hitabesinde ki gibi Ülkesine sahip çıkmıştır. Kendiliğinden alanlara akın etmiştir. On yılı aşkın süredir iktidarda olan AKP iktidara geldiği günden bu güne kadar söylem ve eylemlerindeki çelişkileri ile kullandığı kışkırtıcı, ötekileştirici üslup ve yarattığı gerginlik ile ülkeyi bu noktaya getirmiştir. Kin ve nefret üzerine kurulmuş bir siyasal anlayış bugün toplumu sokaklara dökmüştür." dedi.

Açıklamanın ardından, partili bir grup genç, birkaç dakika oturma eylemi yapıp şarkılar söyledi. Polisin güvenlik önlemi aldığı program, partililerin dağılmasıyla birlikte olaysız şekilde son buldu.
CİHAN

Edremit'te Gezi Parkı eylemi

Edremit'te Gezi Parkı eylemi

Edremit'te Gezi Parkı eylemi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.