1. HABERLER

  2. EGELİ ETKİHABER

  3. EGELİ ETKİHABER: İZMİR'DE ULUSLARARASI TOPLANTI
EGELİ ETKİHABER: İZMİR'DE ULUSLARARASI TOPLANTI

EGELİ ETKİHABER: İZMİR'DE ULUSLARARASI TOPLANTI

'Egeli Etkihaber' İZMİR'den bildiriyor...

A+A-

KENTSEL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ İZMİR'DE KONUŞULACAK!

Sevgili Egeli Etkihaber dostları, sizlere özel haberlerimizle İzmir'deki gelişmeleri an ve an duyurmayı kendimize ilke edindik. İşte o özel haberlerimizden birini daha duyurmak istiyoruz sizlere.. İzmir'de bu hafta önemli bir buluşma gerçekleşiyor. 

İŞTE O ÜLKELER

Akdeniz'e  Akdeniz kıyı kentlerinde sürdürülebilir, yenilikçi ve bütünleşik kentsel çözüm önerileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi’nin düzenlediği sempozyumda masaya yatırılıyor. Türkiye, İtalya, Yunanistan, İngiltere ve Hollanda'dan uzman, akademisyen ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katılacağı toplantı, 6 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek. Ekoloji, tarih, kültür-sanat ve tasarım konularında çalışmalar yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi, şimdi de ‘Akdeniz’in Kıyı Kentlerinde Sürdürülebilir Yaşam" adı altında uluslararası bir sempozyum düzenliyor.

ÖNCE MÜZİK VAR...

6 Aralık Perşembe günü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak sempozyuma Türkiye, İtalya, Yunanistan, İngiltere ve Hollanda'dan uzman, akademisyen ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katılacak. 2 gün sürecek sempozyumun saat 19.00’daki  açılış konserinde ise "Serap Tamay Ensemble" İzmir türküleri, Sefardik, Smyrneiko ve Sevdalinka şarkılarını seslendirecek.

İZMİR MODELİ MASAYA YATIRILACAK!

Sempozyumda ‘Akdeniz’de Bellek ve Yaşam’, ‘Ekolojik Sürdürülebilirlik’, ‘Ekonomik Sürdürülebilirlik’, ‘Katılımcılık/Yönetişim’, ‘Mekansal Planlama’ ve ‘Körfez’ başlıklarında oturumlar gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, 7 Aralık Cuma saat 13.00’da başlayacak "İzmir Modeli ve İzmir Körfezi" özel oturumu da yer alacak. Sempozyum, ‘Akdeniz'in Kıyısında İzmir'i Birlikte Düşünmek’ başlıklı forum ve değerlendirme oturumuyla kapanacak!.. 

"EGENİN İMBATI ÜZERİNİZE OLSUN!... "

dassdadasdasdas.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.