1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Egisad, Çalışan Gazeteciler Günü'nde Basın Temsilcilerini Ağırladı
Egisad, Çalışan Gazeteciler Gününde Basın Temsilcilerini Ağırladı

Egisad, Çalışan Gazeteciler Günü'nde Basın Temsilcilerini Ağırladı

Erzincan Girişimci Sanayici İşadamları Derneği (EGİSAD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Erzincan'da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basının temsilcilerini bir araya getirdi.

A+A-

Erzincan Girişimci Sanayici İşadamları Derneği (EGİSAD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Erzincan'da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basının temsilcilerini bir araya getirdi.

Yemekli programında konuşan EGİSAD Başkanı Güner Ersoy, gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. EGİSAD olarak basın kuruluşlarının temsilcilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını kaydeden Ersoy, "Derneğimizin 2012 yılı sonu itibariyle üye sayısı 150 oldu. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde bu rakamları daha da yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz. Üyelerimizle birlikte yurt içi ve yurt dışı gezilerimiz devam etmekte. Önümüzdeki günlerde Afrika ülkelerine geziler düzenleyeceğiz. Devam eden ve yeni yaptığımız projelerimiz var. Bunu yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunuyoruz." dedi.

        Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç ise konuşmasında, gazetecileri unutmayan EGİSAD yönetimine teşekkür etti.

        Kılınç, şöyle konuştu: "Bizim gazeteciler olarak yıl içerisinde kutladığımız iki günümüz var. Biri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve diğeri ise 24 Temmuz Basın Bayramı. Ama 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü bizim için anlamı ve mahiyeti bakımından biraz daha önemli. Çünkü çalışan arkadaşlarımızla alakalı bir günü kapsıyor."

        Gazetecilerin kamusal bir görev yaptıklarını hatırlatan Kılınç, "Kamuoyunu bilgilendirmek adına özellikle alandaki muhabir arkadaşlarımız yaz, kış gece, gündüz, yağmur, çamur demeden bulundukları bölgeyi bütün ülkemizi bölge adına bilgilendirme ve bilinçlendirmek için zaman ve mesai mefhumu olmadan çalışıyorlar. Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına EGİSAD’a teşekkür ediyor ve çalışan gazeteci arkadaşların gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.