1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Eğitim-sen Nevşehir Şubesi Okul Kütüphanelerine 10 Bin Kitap Kazandırdı
Eğitim-sen Nevşehir Şubesi Okul Kütüphanelerine 10 Bin Kitap Kazandırdı

Eğitim-sen Nevşehir Şubesi Okul Kütüphanelerine 10 Bin Kitap Kazandırdı

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, okumayı teşvik kampanyaları kapsamında son 13 yılda okulların kütüphanelerine kazandırdığı 10 bin kitap ve dergiyi öğ...

A+A-

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, okumayı teşvik kampanyaları kapsamında son 13 yılda okulların kütüphanelerine kazandırdığı 10 bin kitap ve dergiyi öğrencilerle buluşturdu.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, eğitim sendikası olarak 13 yıl önce başlattıkları kampanya kapsamında başta Nevşehir geneli olmak üzere Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerindeki okul kitaplıklarına ve kütüphanelerine toplam 10 bin kitap bağışlandığını açıkladı.

Zaman zaman il merkezinde uzun süreli kurdukları kitap toplama stantları vasıtasıyla, yayın kuruluşlarından ve kırtasiyecilerden alınan kitap desteği ile şube tarafından hediye edilen kitapların Mayıs 2012 itibari ile on bin rakamına ulaştığını kaydeden Uğur, önümüzdeki günlerde Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyü İlköğretim Okulu’na kitap desteği vereceklerini söyledi.

Geleneksel hale getirdikleri kitap bağış desteğinin artarak süreceğini ifade eden Uğur, eğitim sendikası olarak 10 bin kitap bağışı sayısına ulaşmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.